Honeybunch_07 Arkadaşlar 21 haftalık hamileyim bir haftafır aralıklarla miğde yanması oluyor normal mi şimdi başlaması yoksa bana mı erken geliyor🤣bir de miğde yanmasına ne iyi gelir bilenler söyleyebilirmi çok kötü oluyorum.
_edakrsu22 Honeybunch_07 10 haftamdan beri çekiyorum 31+5 olucam durmaksızın devam ediyor gaviscon rennie şurupları fayda etmedi soguk süt uzun süre kesti ama artık oda kesmiyor geceleri uyuyamıyorum böyle genzimin asagisindan itibaren sanki bir orman yanıyor cayir cayir bazen nefesimi kesiyor gerisini siz düşünün en son çareyi yeşil elmada buldum bunları yazarken elimde yeşil elma 😂
Honeybunch_07 _edakrsu22 Bana hiç büyümüyormuş zaman geçmiyor gibi geldiği için miğde yanması garip geliyor🤣süt içemiyorum miğdemi bulandırıyor az birşey bebek vitamin alsın diye içebiliyorum o kadar şurup da doktor söylemedi zaten kullanamam ama elmayı bir deniyim inşallah iyi gelir yoksa çok kötü oluyor ya😅
_edakrsu22 Honeybunch_07 sütü bende normalde hiç icemem nefret ediyorum nesquik tozu kullanarak içiyorum dene istersen şurubuda doktora sormadan kullanabilirsiniz hemen hemen her hamile kullanıyor yinede sen bilirsin elmayı dene gecicektir inşallah 🙂
Honeybunch_07 _edakrsu22 3 yıl sonra hamile kaldım o yüzden şuruplar ilaçlar konusunda çok tedirginim ama elmaya başladım yanma azaldı gibi inşallah rekrar dönmez😅