Merhaba hanımlar ben ilk hamileliğin düşük oldu yani düşük dediğim 28 haftalık makat doğum oldu ve bebeğim öldü ikinci gebeliğimde ise doktor serklaj gerekli rahim
ağzı yetmezliğim var dedi serkaj atıldı normal doğum yaptım tam ayında 38 haftalık ve bebeğin çok şükür sağ 3 gebeliğimde yine sarkaj atıldı 24 haftalıkken o da geç gittiğim için hastaneye 24 haftalıkken tekrar atıldı bu hamileliğimde 21 haftamdayım ve sürekli gittiğim de rahim ağzında sorun yok ya diyorum serklaj atıldı bana diğer hamileliğimde ve çocuğu çok aşağıda hissediyorum aşırı aşağıda yani neredeyse doğum yapan bir insan olur ya böyle bebek çok aşağıda tekmelerin olsun hareketlerini olsun hissediyorum acaba iyileşti mi yani iyileşebiliyor mu sonradan rahim ağzı kafamda çok soru işaretleri var korkuyorum eğer ki geç kalınırsa tabii her şey Allah’tan her şeyi Allah’tan gelir yani geç müdahale edilmesinden korkuyorum çünkü ilk gebeliğimde öyle yaşadığım için ilk kaybım olduğu için korkuyorum sizde olan oldu mu sonradan sertler atılıp doğum çoklu doğumdan sonra rahim ağzı iyileşen oldu mu