Asyaninannesi58 Eminedilanim belli aralıklarla oluyorsa normal değil diye biliyorum. Kaç dk da bir oluyor?
cansualisa Eminedilanim benimde belim ağrıyor sağ kaşığım bıçak batıyor yürüdükçe karnım kasılıyor sıkıştırıyor 8 denn beri kanamam vs ypk çok sıkur ama :( daha biz 28+4 üz
oykumm_1233 Eminedilanim 33 haftalıgım benım bebişte toplanıyor kontrollerde sıkıntı yok nst de sancıda yok normal sanırım
egeninincisii Eminedilanim 33 haftalık olduk, aynı durumdayız ☺️ Oğlum da öyleydi, sık sık kasılırdı. 39. haftada doğdu. Düzenli kasılmalar değilse ve regl benzeri sancınız yoksa endişelenmeyin 🌸
Eminedilanim Asyaninannesi58 lavabo ihtiyacında daha fazla oluyor kontrol yeni oldu sıkıntı acılma yok
Asyaninannesi58 cansualisa ben de 29 um erken doğum riskim var ama o ağrı normal sanırım magnezyum ile geçiyor
Asyaninannesi58 Eminedilanim yalancı sancılar kasılmalar oluyor normal bu haftalarda diyorlar ama mesela 20-10-5 dk da bir toplanıyor ve ağrı eşlik ediyorsa sorun. Yani düzenli aralıklarla toplanması
Asyaninannesi58 cansualisa ilk bebeğimi 25 haftalıkken doğum yaptım şimdi de rahim ağzı yetmezliği var canım. 23 te acil serklaj yapıldı 29 olduk
gokce66 Eminedilanim ben 29 haftadayım dün gece aniden bi kasılma geldi sanki ama tekme mi kasılma mı anlayamadım uykumda 😒