Nurcangulpideci 12 haftalık hamileyim 2 gündür sürekli bi baş ağrım var yeteri kadar su içmeme rağmen. 2. Trimester de olabiliyomus araştırdım biraz ama bilmiyorum benim gibi bu durumu yaşayan var mı?
Eluf Nurcangulpideci bende 11.4 benimde bel agrisi bas ağrısı bulantı var ilk cocgumda belim agrmiyirdu bunda çok agryor
Udu Nurcangulpideci 5. Aya kadar cektim bas agrisini hic bisey fayda etmiyodu sukur geçti artık , bide tansiyon takibi yap
Kbraylmz1 Nurcangulpideci allahım bilirim o baş ağrılarını size tavsiyem parolun mavi şurubunu almanız aşşşşırı iyi geliyor bende migren var haftanın 5 günü başım ağrır 1 günü migren tutar acillik olurdum şimdi ağrıdıgı zaman hemen şurubu içiyorum şiddetine göre 2 kaşık bazen içiyorum çok geçmiş olsun
Yeniannis_ Gayet normal baş ağrısı bende de oluyor 10+6 yım 11 olcam saat 12 de Parol yada günlük 1 türk kahvesi içme hakkımı sade olarak içiyorum geçiyor Öneririm
cicekkk001 Tansiyonunuza baktırdınız mı hiç bende de baş ağrısı vardı tansiyon yüksekliği çıktı alfamed kullanıyorum bir de magnezyum ilacı vermişti iyiyim şimdi şükür . İnşallah sizde öyle bir rahatsızlık yoktur ama yine de tansiyona bir bakın
Nurcangulpideci @cicekkk001 tansiyonum normal ama hamile değilken 9 a 6 falandı hep. Şu an 11 e 6 falan oluyo fakat çok yüksek sayılmaz sanırım. Herkeste oluyo mu ben de mi sorun var diye çok korktum 😑
Nurcangulpideci @Eluf hemen hemen herkeste var yani bu baş ağrısı 🙄 hamile miyiz hasta miyiz anlamadım ya annelerimiz hic böyle şeyler yaşamamış yani en azından benim annem ben sende görüyorum bunları diyo hep 😑 size de çok geçmiş olsun
Eluf Nurcangulpideci aynen valla gerçekten çok kötü geçiyor Rabbım herkese yardm etsin inşallah ne yedgmde ne ictgmde bisey anlamiyom kötü geçiyor ya
Lindajkek Benim 4. ve 5. aylarımda olmuştu. Şiddetli baş ağrısı gibi değil de aynı bölge her gün ağrırdı sersem gibi olurdum. 6.ayıma girince geçti. Doktorum normal olduğunu söylemişti. Günde 3lt su içerim ve tansiyonum normaldir her zaman
Nurcangulpideci @Lindajkek peki her gün mü ağrıdı. 1 Ay boyunca her gün bu çile nasıl çekilir mahvoldum ben ağladım ağrıdan artık ya Allahim beynim gözümden akicak sandım 😑
Lindajkek Nurcangulpideci evet her gün ama nasıl anlatsam sadece sol şakak kısmı. Yataktan kalkınca birden ağrı girerdi bi süre sonra geçerdi. Gün içinde belli hareketler yapınca ağrırdı. Yani migren gibi devamlı sürmezdi ağrı girer giderdi ama bitmezdi. Sancı gibi düşünebilirsin. Çok şükür geçti. Allah şifa versin canım 🙏🏻
Nurcangulpideci @Eluf yalnız değilsiniz ben de değilmişim. Benim de zor geçiyor. Dünyanın en güzel şeyi olduğu kadar en zor seyiymis Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıkla gelsinler insallah