goncacan Nişan gibi sümüksü ve miktar olarak biraz fazla akıntı geldi bu nisan midir doğum başlar mi cok tedirgin oldum 31 haftalık hamileyim ayni zamanlarda olanlar bu tarz bisey yasadiniz mi
Beyzakoc goncacan nişan rengi adetinin son günlerinde gelen koyu renk gibi oluyormuş Canım eminmisin peki korkma hemen
Dygeymen goncacan aymisimi yasadim 33de ve 34 dogum yaptim sakin ihmal etme acile git hergun gorsen hergun git gecer deme
Duyguuuu goncacan Bende 33 e girdim canim yogun akintim var ama bahsettigin gibi değil. Rengi nasildi acaba? Nisan genelde hafif kanli diyor arkadaşlar
Kubraygt goncacan aramana gerek yok hastaneye git zaten gerek görürseler çağırırlar doktorunu eğer nişan ise belki serumlarla durdurabilirler doğumu en azından ciğer geliştirici vs yapılır
KadriyeDerin goncacan bebeğin hareketlerini dinle canım tatlı ye soluna yat karanlık sesiz odada dinle bebeğini hafif şöyle vur karnına hareket edecek mi tepki vericek mi
ezgeng Yaklaşık 3 hafta önce 32. Haftama yeni girmişken erken doğum yaptım. Son bir hafta sümüksü akıntım olmuştu benimde panik yapmayın ama mutlaka doktorunuzla görüşün
Duyguuuu goncacan Canim buyuk ihtimalle enfeksiyon akintisi ama seni yanlis yönlendirmekte istemem benim dedigime aldanip ihmal etme yani. Benimde o renklerde yoğun hatta pütürlü akintim oluyor.
Duyguuuu goncacan hatta bazen krem peynir gibi bile oluyor. Nimete benzetmesi de kötü de yogunlugu baska turlu anlatamıyorum
Deletedmom434 Belkide enfeksiyonunuz vardır sarı akıntıysa.. 31. Haftamda sümüksü tıkacım geldi nişandan farklı doğuma 5-6 hafta kala gelebiliyor sarı kahverengi sümüksü koyu bir kıvamdı doktorunuza bilgi verin🌸
0581 Aynen benimde 30. Hafta da başıma geldi sarı değil baya beyaz ve katıya yakın sümüksü bir akıntı geldi kimseyle paylaşmamıştım şimdi 33+3 teyim doktor 2 doz ciğer geliştirici verdi bugün ve yarın için hafta da kontrole çağırdı ihmal etme bel karın ağrın da varsa mutlaka hastaneye git gerek görürlerse nst ye sokarlar orda çıkar ortaya