Beybi_2022 Canım bu durumu bizde komutana ilettik defalarca görüştük ama izin vermiyor bu duruma karakolda tek evli siz değilsiniz dedi sadece kendi ve evli olan astsubay vardı ona izin verildi haftanın 1 günü bulundukları üssün yakın ilçesi de berbat bir ilçe gidip gördüm astu ay eşinin yaşadıklarını dinledim evet haftada 1 gün yanımda olması gelmesi çok iyi olacaktı 1 gün dediğimde sabah gelip akşam tekrar gidecekti her karakolun düzeni ve komutanın insafı bir olmuyor malesef , ben orda olsaydım hem eşim rahat etmiyecekti hemde ben inan ki Şırnağın berbat yerlerinden biri
Astsubay eşi cam önlerine soda şişesi koyuyordu biri girerse düşsün anlıyayım diye , ev sahibi ile haber getirenler vs çok kötü koşullardı hem eşimin bende aklı kalacaktı hemde ben hiç doğup büyüdüğüm yerden çıkmadım eşim olmadan gözümü asla yumamazdım defalarca gittik kabul edilmesi nasip dedim daha çok üstelemedim çünkü tek evli olan biz değildik ki diğer uzman eşleride aynı durumda ve hepside iyiki gitmedik diyor evet çok zor aşırı derecede Zor ama orada olup hem eşime hem kendime bu sıkıntıyı derdi vermekte istemedim hoş izinde vermediler zaten.
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik inşallah 7 ayda hemen gider Batıda daha güzel olur.
8 yıldır bu meslekte artık yüzümüz güler bizimde inşallah