Pearlyy Kızlar boğazım yanmaya başladı sanırım grip oluyorum,her türlü meyve limon bal zencefil herşeyi yaptım olmayım diye bekliyorum😞 23 haftalığız bebeğime bir şey olur mu 😢 hamileler çok zor geçirir diyolar daha şimdiden endişelerle doluyum😭
Kucuk_melegim Pearlyy bende ayni durumdaym 1 haftadır cekiyorum boğaz agrisiyla başladı ve şimdi nefes alirken göğüs kafesim ağrıyor nane limon bal pekmez hersey denedim
Mlkrshn Pearlyy benmde boğaz ağrısı öksürük ateş vardı .Acile gttim serum verdiler ateşim düştü boğaz ağrım gecmedi daha .ama hafifledi isterseniz bir acile gidin
alangoya_ Pearlyy beslenmene dikkat ettiğin sürece bebeğe bir şey olmaz Allah’ın izni ile 15 gündür çok kötüyüm boğaz ateş öksürük geniz akıntısı burun tıkanıklığı hayatım felç oldu resmen uyku uyuyamıyorum. Acile gittim sadece serum veriyorlar başka birşey yok. Kadın doğum doktorum yemek yemeye devam et beslenmende sıkıntı olmadığı sürece bebeğe bir şey olmaz merak etme demişti. Bolca meyve tüket bal zencefil boğaz ağrısına iyi geliyor. Öksürük için tereyağ eritip pekmez katınca iyi oluyormuş bana bi faydası olmadı. Ihlamur ve nane limon içiyorum başka da birşey kullanamıyorsun zaten. Çok iyiymişim gibi diş ağrısı vurdu bir de dökülüyorum ya hamilelikten soğudum.
Pearlyy Kızlar başlığı okuyan varsa limonu tuzla yemek çok fayda sağladı bna birde içebilirseniz kelle paça 😀
Zeynsare Mlkrshn bende dun devlete gittim ama bana bisey vermediler ya serum takin dedim takmadilar .benim bebegim kucuk diye yapmadilar heralde sizin ki kac haftalik acaba ?