minikavakado Tubacngl işlev aynı biri daha az pamuklu daha az yer kaplıyor sadece 2. gebeliğim başka markalar denedim tabiki daha kaliteliside var ama değmez ve e bebek kalitesiz de değil ilk zaman çok kullanmıştım uzun olanını almanızı tavsiye ederim yattığı yere ben battaniye altından da seriyordum kusma gibi ani şeylerde geçmesin diye anakucağına vs.
Elifmstf Tubacngl baby me olanı kullanıyorum ikiye keserek çok çok memnunum oğlum 17 aylık. İlk günden beri devam ediyoruz. Kızıma da aynı keserek kullancam
minikavakado Elifmstf hiç kesmedim 😬 niye kesiyosunuz ki 2,5 yaşında bnmde oğlum var kullanıyorum hala
Daffyy Patricia bende aynı sizin gibi düşünüyorum bence çok kullanışlı ve kaliteli zaten burda yine bi başlık açıldığında %80 onu önermişti bende o vesileyle aldım iyi ki bunu aldım dedim civildeki e bebektekileri çok beğenmedim😊
Elifmstf minikavakado büyük zaten yarışı altına yetiyo çocuğun canım batınca yarısını atmış oluyorum ekonomik oluyo öyle 😇
Zumzugukodummuzzingillatirim Tubacngl bana hediye geldi , markasına baktım.ama yazmıyor maalesef , benimki normal geniş bir minder üstüne citcitli alezli havlu kumaş var , citcitlardan kirlenince çıkarıp yedeğini takıyorum , makinada yıkanıyor ve aşırı güzel kaliteli.
Ahsenpolat https://app.hps.im/d7ct/9ujcoqhn Bu linkte hamur markasının alt açma sı ıslak çantası ve bebek bakım çantası var bakabilirsiniz
Dematrions Tubacngl valla çok sık çöpe giden birşey . Heleki ilk zamanlar daha çok Ziyanlik oluyor .iyisinden çok uygununu seçtim .
Ilkannelikbu Tubacngl e bebek ince olanı andım 2ye bölüp bebeğim kirletene kadar kullanıyorum epey gidiyor zaten kirlenince atıp diğer parcayı kullanıyorum cok cok memnunum kesinlikle tavsiye:)
Bayancorek Tubacngl E bebeğinkini kullanıyorum memnunum, çoklu paket almıştım 60 lı falan bebeğim 2 aylık ama daha duruyor neredeyse , bahsedilen şekilde olandan da aldım hamur markalı dan ama evde kullanılacak bir ürün değil uğraşamıyorum ben pek de hijyenik gelmiyor artık, kullan at la devam ediyorum. 👌🏻🤗
Dark Tubacngl ne denk geldiyse aslında ince kalın bakmadım ama dışı hayvan figürlü olanı kullanıyorum İlk etapta dediğim gibi hiç önemi yok. Altını acinca kakalari cisleri geliyor çöpe gidiyor.
minik_koala_ve_annesi Tubacngl can bebe aldim 3 paket evde pek kullanmiyorum bebegi vucut bakimi yapinca kullaniyorum koltuk vs batmasin diye onun disinda da disarida lazim olursa umumi yerlerde diye 3 paket aldim bir paketi 24 tl di can bebe gayette is goruyor
teacherozlem Tubacngl ben bugün e bebekten hem silinebilir aldım hem de paket aldım ikisi de ebebekin kendi ürünü
Vera09 Tubacngl hamurun alt açmasını aldım daha bi kere bile kullanmadım. Kullan at daha kolay oluyor çünkü çiş yapınca bu kullan atlar emiyo onu diğerinde kayar gider onu da silmek gerekir. Marka ise farketmez hepsi aynı uygun olanını al