Tugcemir Sanki yerinden kopuyormuş gibi bir acı ağrı, özellikle geceleri yataktan kalkarken çok acıyor yada gün içinde koltuktan kalkarken bile acıyor yürümekte zorlanıyorum bir iki dk bunu yaşayan varmı 😢
Eldgrn Tugcemir vajina ağrısı değilde benim kız tekmeliyor cikicakmis gibi hissediyorum hatta öyle canımı acıtıyor 24+2 olucaz
Merveclnk Tugcemir rahim aşağıya doğru gerildigi için oluyor bende kaç haftadan beri var ilk kalkınca 1 2 dk agriyo sonra geçiyor doktora sordum gayet normal dedi endişelenmeyin ☺️
_almirasmom Tugcemir benımde oyleydı cok yıgun enfeksiyon cıktı canım hala devam edıyor doktor antibiyotik yazdı 2-3 gune agrı sertlık gıder dedı :/
Kubrabyrmm Eldgrn bende 24+4 teyim bizim ay ve hafta hamile kalanların hepsi aynı şikayet benim kız da aynı 😊eskiden atsın diye bekler konuşurdum şimdi kızım adenim yapma annecime döndü ❤️❤️
Eldgrn Kubrabyrmm 🤣🤣🤣 yapsın yapmasın demiyorum da yattığım yerden hoplatmasin yada sanki dışarı çıkacak gibi vurmasın korkutmasın yeter 🤣🤣
Kubrabyrmm Eldgrn benim ki de aynı ya bide benim ki biraz tombalak haftasına göre ama bir doğsun bizim kızçeler ben göstercem ona anneyi korkutmayı öpe öpe 😂
Eldgrn Kubrabyrmm Maşallah Maşallah ne kadar olmuş biz en son 22+4 de gittik ne kadar bilmiyorum o yüzden şuanda
Kubrabyrmm Eldgrn 21 haftalıktım tam 502 gramdı boyu da uzun çıktı babasına çekecek herhalde doktora göre ❤️Detaylı Usgde söylemişlerdi
Tugcemir Merveclnk evet aynı şeyi bi çok kişiden duydum bende ama insan yinede korkuyor teşekkür ederim ☺️
Nezuko Aynı ağrılar bende de var ya ama vajinadan çok bacakla bağlanan o kenarlar ağrıyor. Sanki spor yapmışımda kas ağrısı çekiyormuşum gibi. 😩 Geceleri beni de çok zorluyor. Bazen yürüyemiyorum. 29+4üm ben
Ahoeskibayramlar Nezuko benimde gün içerisinde çok iş yapmışsam belim kitleniyor gibi oluyor ve hareket ettirmiyor bni bel ağrısı daha şimdiden 🥹🥹24/5
Tugcemir _almirasmom idrar enfeksiyonu çıkmadı bende ama mantardan şüpheleniyorum acaba o ağrı yaparmı
Oznr01 Tugcemir bende aynı ağrı çekiyorum özellikle hareket ettiğim zaman ağrı hissediyorum.. aynı haftadayiz sizinle doktor magnezyum verdi onu kullanıyorum şimdilik bakalım rabbim şifa versin herkese 🌺