Fbmm Bakar mısınız anlayanlar için 🥰 Bir değer bişi olunca cinsiyet belli oluyordu yardımcı olur musunuz🦋🥳
HayriyeHnm Fbmm Beta HCG benim 33.6 , ikili test 0.827 biraz benziyor bizimkiler canım sen doktora gösterdin mi bu değerler normal mi
piiremsesinannesiii Fbmm canım benim de geçen hafta ikili tarama testi sonucum çıktı 6 tane işlem vardı bende sende iki tane gördüm belki hastaneden hastaneye farklı testlerde ekleniyor olabilir ama
HayriyeHnm Fbmm ama ikimizin sonuçları yakın gibi canım yani buradaki sonuçlar ay açıklanınca bana da haber verir misin doktora gidince yani
HayriyeHnm Fbmm yok canım bana bir ay sonra gel dedi ama e nabızda çıkmış aynı senin ki gibi iki sonuç var demi
HayriyeHnm Fbmm benimde çıkmış bir ay sonra dedi sen ne zaman gideceksin canm erken mi dediği tarihte mi
Hulyaunal Bu şekilde değil bunların mom değerleri hesaplanıp o sekilde grafik oluşturuluyor ve riskin hesaplanıyor 😊
Fbmm HayriyeHnm aile sağlığı hekimine gittim ebe ve doktor ile görüştüm hiç sıkıntı yok verilerde dediler sizinde haberiniz olsun istedim 🥰🥰🥰