Elifnurrr80 dideeyyy 24+2 olduk 3 haftadaır burun tıkanıklığı onun dışında gayet sağlıklıyız çok şükür
1Gunes dideeyyy 22+6 dan selamlar yarı uyku haliyim uyumakla uyumamak arası uyurken vücudum ağrıyor 😔
2prenses1prensannesii dideeyyy 25+0 haftalığım mide yanması kasık ağrılarım bacak ağrılarım başlamış geceler haram olmuş resmen 😒😪
2prenses1prensannesii dideeyyy sorma yatamıyorum yürüyemiyorum şimdiden birde 2 kızım var buda 3.gebeliğim
Eldgrn dideeyyy 24+2 olucaz şükür rabbime iyiyiz kızçem aşağıya vuruyor hiç acımadan valla öyle idare ediyoruz onun dışında yat kalk uyu şeklinde gidiyoruz 🥰
tecrubesizanneadayi12 dideeyyy 21+4 üz şuan çok şükür ağrım yok halsizliğim çok fazla dışarı çıkıp iki adım atsam hemen şekerim tansiyonum düşüyor kız geçen dışarı çıkmayı bırak ayakkabımı giyerken kötü oldum
sultankasmusti dideeyyy 27 haftalık kasıklarımda şiddetli batma bayağı rahatsiz edici bel ağrısı kuyruk sokumu ağrısı inşallah sağlıkla kavuşuruz minik kuzularımiza💙🤲
Rukiye24 sultankasmusti aynı sorunlar bende de var özellikle kuyruk sokumu ağrısı sağ bacağım kitleniyor