GoktugAlp Kızlar ayıma girdim hamdolsun darısı bekleyenlerin başına ama bebeğim sürekli tek tarafa toparlanıyor sertleşiyor bir santimlik açıklık var sancılar ara sıra geliyor Bnm gibi olanlar var mi
Asi89 GoktugAlp bende 36 haftalık ım açılmam var 1cm yatış verdiler vajinamda baskı hissediyorum bebek tepiştikçe sağolsun bugün hiç durmadı 😊
020elvn GoktugAlp ben 39+4 de normal kontrole gitmiştim 1 cm açıklık vardı. Yatış verdiler doğum başlar diye hiç sancım belirtim yok diye yatışı kabul etmeyip eve döndüm 3-4 saat sonra sancılar başladı diğer gün sabahta doğum gerçekleşti.
Betul6777 GoktugAlp 37+5im bende 1 bol parmak acikligim var geçen gun sancim oldu dediğin gibi bebek surekli toplandi sizinti seklinde kan geldi hastaneye gittim ebe acilman ilerliyor ondan olur dedi sancin siklasinca gel dedi nstde duzenli sancim cikmadi
Ezgitkmn GoktugAlp 34.haftamda hastaneye gittim ara ara kasılmalarım vardı 2 cm açıklık oluşmuştu evde kullanacağım bir ilaç verdi doktorum on gündür hersey normal istirahat önerdi 37. haftaya kadar
GoktugAlp Ayrıca yürümem gerekiyor ama biraz yürüsem sertleşiyor bebek bi kenarda toplanıyor bütün olarak 😥🤰🤲🏻
Minnakyavrum Bende 37 haftaligim bir hafta önce bir cm açıklık vardı ağrılarım hep var yarın kontorulum vallr insalah acilmam artmıştır ..
GoktugAlp AYnn kızlar bende hastaneye gitmedim bi kac güne kontrolüm var ona göre bakacağım ama sancım yok sadece toparlanıyor bir yerde acı cekiyorum
GoktugAlp Ezgitkmn bende ayina Gir hersey sertbest dedi yürüyüş fln ama ben yapamıyorum bebek çok toplanıyor ve agrim oluyor