feyzacodel 35 haftalık olup normal doğum yapan var mı? Doktorum haftası küçükken, kanala dayanamayabilir normal doğum olmaz dedi kafama takıldı. Sancılarım var doğum riskim var bu haftalarda normal doğum yapan tecrübesi olanlardan bilgi istiyorum.🤲🏻🥺
melegimmm_ feyzacodel bende 35 teyim ve ne zaman gelicek çok merak ediyorum ama burda okumuştum yapan varmış normal doğum 34 te bile yapanı okudum doğum hikayelerini bir okuyun aşağılara inin biraz görürsünüz yine doktorunuz illa olmaz derse ve çok istiyosanız bence başka bir doktora da görünün tek doktora da bağlı kalırsanız sonradan pişman olabilirsiniz:-)
annelikheyecanim feyzacodel Sancın yüksek çıkıyorsa çatı muanesi ister normalde doktor açılmama da var mı diye ona göre zaten sana söyler normal yapıp yapamayacağını yani bildiğim öyle
feyzacodel Sancılarımı bu sefer engellemedi, çoğaldığında gel artık her an olabilir dedi. Ben normal doğumu denemek istiyorum diye ısrar ettiğimde bebeğin kalp atışları yavaşlamazsa deneriz dedi. Ben de merak ettim erken doğum normal doğuma engel mi diye.🥺
feyzacodel Çok bel ağrım var ama aşırı sancı hissetmiyorum. Zaten nstde görünüyor yükseliyor doktorum sancıların çıkıyor diyor ama ben sancımı çok hissedemiyorum. Sadece aşırı bel ağrısı hissediyorum. Doğumum başlarsa anlamazsam diye de korkuyorum.😭
feyzacodel Çatı muayenesi yaptı rahim açık değil ama sancın sık gelirse açılman olur dedi. O yüzden sürekli takip et dedi. Darlığa vs bakmadı.