gamzeakin__ @Gulsen4224 merhaba cinsiyet tahmininde bulunurmusun doktor ayağı ve kordonu dedi o an içime gordugumde kız dogdu ama yine sizin tahminizi alabilirmiyim lütfen 🙏🙏❤️
gamzeakin__ Gulsen4224 teşekkür ederim 3 hafta sonra öğrendiğimde yazacam size ❤️🥰 gönlünden geçende kız inşallah saglikli olur
Ozgee-26 Gulsen4224 Bugun tam 12 haftalik oldu bugun cekildi doktor daha cok erken dedi cinsiyet icin sizce nediirr bana da bakabilir misinizz😍😍
gamzeakin__ Gulsen4224 ya kimisi erkek dedi şey diyolar siz daha iyi bilirsiniz belki canım erkek bebek daha çabuk gelişir diyolar benim çevremde kız bebeği olanlarikidr çabuk kemik yapısı herşeyi belli olmuştu:))
Gulsen4224 gamzeakin__ bebekten bebeğe değişir bitanem gönlünce olsun inşallah balım rica ederim ne demek çiçeğim 💜🌺🙈
Nurnurrr Gulsen4224 sabırsızlanıyorum bende ay sonuna daha kontrol öğrenince mutlaka dönüş yapıcam size çok teşekkür ederim 🤗🤗🥰
Nurana_24 Gulsen4224 benimde bebeyme bakarmısınız lütfən🙏🏻🥰 https://mutluresim.com/image/6b60c669-9c42-41fe-9854-4a0e46c5fbd2.Nz7N0