Makarnaasigi Batuga Sabahları köy peyniri, kaşar veya ev yapımı yoğurt yi.Akşamları da süt ic muz yi❤️
sedacelikss Batuga ke sin lik keee Nar. Ben de buradan okuyup her gün yemiştim bebeğim kilo almıyordu yemeye başladığımda son hafta 1 haftda 300gr almıştı
mavismom1 Batuga ben son hafta çiğ badem hurma ve muz yemiştim baya etkisi oldu diye düşünüyorum. Ama sen şimdi hurma yeme çünkü açıklık yapıyor diyorlar
HayriyeHnm DenizCeylin birşey sorabilir miyim ? Bebek depodan besleniyor falan diyorlr ya kaçınca haftadan itibaren bu yediklerimiz ile kilo alıyorlar , ben 12+2 gün ama doktorum hiç gramini söylemedi boyunu söyledi gram için erken mi yani anlamdm
Batuga HayriyeHnm benim kendi doktorum o haftalarda söylemeye başladı kilosunu boyunu falan geçen gün gittiğimde sanki kilo almamış gibi hissettim
melegimmm_ HayriyeHnm ayy daha küçücük bişey zaten bebişiniz😻daha çok çok erken zaten bebekler 7 inci aydan sonra kilo alıyorlar genelde endişelenmeyin zaten anormal Bi durum olsa doktorunuz söylerdi diye düşünüyorum
DenizCeylin HayriyeHnm ilk aylar o kadar az alıyorlarki senden hiç bir önemi yok depoların bitmez korkma😄 ama ben bol bol ceviz yemiştim. Muz yiyenide çok duydum tiksindiğim için yiyememiştim. Haftalar ilerledikçe yediklerin önem kazanıyor. Gebeliğin ilerlemeye başlamış dikkat etmeye başla bence.
DenizCeylin HayriyeHnm ilk boy ve kiloyu kaçınca hafta söyledi hatrlamıyorum canım ama söylemediyse yakındır söylemesi. Ya da ultrason kağıtlarında yazıyordur. Zaten en başlarda susam, bezelye kadar bişey oluyorlar🥹❤️
HayriyeHnm melegimmm_ yaaa boyunu söylüyor da hiç gram yazmıyor kağıtta da o yüzden merak ettim birdahaki kontrol bir ay sonra o zaman sorayım olmazsa💜
Gizem_alan HayriyeHnm daha minnacik ilerleyen zamanlarda söyler benim en son gittiğimde 1180 gramdi senin daha 3-5 gram 7. Aydan sonra hızlanacak kilo artışı