Emine_pektas01 İyi Akşamlar arkadaşlar 5 haftalık hamileyim bellim çok ağrıyor yatma ve oturma ilk haftalarda nasıl pozisyonda olmalı yani ilk haftalarda yüz üstü hariç her türlü yatma yapabilirsin dıyorlar sizler peki nasıl uyguluyorsunuz
freuze Emine_pektas01 İstediğiniz pozisyonda uyuyabilirsiniz. Nasıl rahat ediyorsanız öyle uzanın. Yüzüstü uyumanızda hiçbir sıkıntı yok. Karnınız büyünce isteseniz de yatamayacaksınız zaten. Yüz üstü yatmanın keyfini çıkarın bence :) Ben 4 ay bitene kadar yüz üstü yattım.
Ceyda76 Emine_pektas01 gebelıgınız hayırlı olsun .Doktorum genelde sola dönük yatman ıyı olur demıstı zaten yüzüstü yatamıyorum göğüs sıskınlıgı hassasıyetı var
berceste5155 Emine_pektas01 daha hamileliğin başındasınız istediğiniz pozisyonda yatın zaten ilerleyen zamanda isteseniz de yüz üstü yatamayacaksınız
Aydan- Emine_pektas01 Aslinda hiç bi sakincasi yok her türlü pozisyonda uyuya bilirsin. Sadece doktorlar sol ustu tarafda bir bacak altinda yastikla uyuyursaniz hem bebek hem sizin için olumlu olucagini düşünüyorlar.
Mirza03 Ben yüz üstü dışında yatamadigim için 15 haftaya kadar da yüz üstü yatiyordum ondan sonra zorla kendimi sağ sol yatmaya alistirdim ama çok zorlanıyorum 😭
Emine_pektas01 Ceyda76 çok teşekkür ederım sizinde inşallah Bende internette bakınca orda da sureklı solda uyumak gerektıgını yazıyor bende elimden geldıkce oyle yatmaya çalışıyorum canım
freuze Emine_pektas01 5 haftalık bebek daha nokta kadar. Yüzüstü yatmanızın hiçbir zararı yok. Kim diyor yatmayın diye :) Doktorunuza sorabilirsiniz ama mantıklı düşününce şu an istediğiniz ve rahat ettiğiniz pozisyonda yatabilirsiniz. Ben 22 haftalığım şu an son bir aydır yüzüstü yatamıyorum.Sizin yerinizde olsam vakit varken yüzüstü yatardım valla. Başka türlü uyumak çok zor 🤦♂️
Ledeyna21 Emine_pektas01 yüzüstü de uyuyabilirsin hatta istediğin gibi uyuyabilirsin daha çok yeni canım 22+4 haftalığım hala yarım yüzüstü uyuyabiliyorum bazı konularda fazla sıkma kendini hamileliğin tadını çıkar 🌺