fdm12 Kızlar bugün sormayı unuttum doktora progestan fitil kullanıyorum bide enfeksiyon için fitil verdi nasıl kullancam bilgisi olan varmı mi progestani sabah onu akşam yapsam bı sıkıntı olur mu
Busra-hemsire fdm12 Canım ben de mantar için kullandığım zaman doktoruma sorduğumda progestanı yatmadan kullanmamı söyledi, sabah kullanacağın fitili de mümkünse koyduktan 1 saat kadar kalkma etkisini gör. Çabucak iyileşmen dileğiyle 🌸💜
Siem24 fdm12 bana da enfeksiyon için verdi gece yatmadan progestan fitilden 2 tane hemen arkasına da diğer fitili koymamı söyledi 3 tablet var zaten 3 gün böyle yapacağım
fdm12 Busra-hemsire teşekkür ederim o zaman progestani şimdi enfeksiyon için olanı sabah yapıyım bı sıkıntı olmaz herhalde
Busra-hemsire fdm12 en iyisi doktoruna ulaş bence, ne olur ne olmaz, aklın karışacak böyle çünkü. En doğru bilgiyi doktorun verecek :)
Siem24 fdm12 vala öyle dedi canım reçeteye de öyle yazmış gece 2 tane progetanı koy arkasına hemen diğer fitili koy diye
fdm12 Busra-hemsire devlete gittim için imkânsız ulaşmam ama yarın ebeme sorcam bugün gece gnomax xl enfeksiyon için olan fitili yaptım yarın da progestani yapicam artık
Busra-hemsire fdm12 ilacı aldığın eczaneyi ara, ya da tanıdığın eczacı varsa onunla iletişime geç bence, progestanı atlamaman daha iyi olur senin için
fdm12 Busra-hemsire yok ya işte keşke olsa benim için sorabilcek biri var mı acaba burda özele giden doktoruna yada tanıdığı ecaziya