ayse_65 2 aydır evliyim çocuk istyrm yumurtlama günlerine de denk getirsem tutmadı sizce ne yapmam gerek bu ay icin adetim bugün bitiyor
ylmzftma ayse_65 ilişki 3 gün ara ilişki şeklinde devam edin bu ay. Her ilişkiden sonra 20 dakika sırt üstü 15 dakika sağ ve 15 dakika sola yatın. En en önemlisi düşünmeyin ve stres yapmayın😊
Tgck ayse_65 söylenenlere ekstra olarak mutlaka doktora gidin ve kistiniz var mı eksik değeriniz var mı onu öğrenin folik asite başlatır belki kansızlık yada vitamin eksiğiniz varsa onlara takviye verir
melegimhosgeldin1 ayse_65 ben yaşadım aynı durumu ilk ay istedim çok takınca olmadı Sonra bıraktım ikinci ay oldu ama malesef düşük yaptım sonraki aylar hemen istedik olmadı bı saldim Şükür gene oldu takınca zorlasiyi
eylulicten ayse_65 sadece yumurtlama gunlerini beklemeyin. Adetiniz biter bitmez iliski tavsiye ederim. Benim oyle oldu mesela erken dollenmis megerse yumurtlama zamani denediklerimde hic tutmadi
ayse_65 eylulicten ben dun adetim bitmiş bilip ilişkiye girdim ama bugün yine az da olsa kanamam vardı o da sıkıntı oldı bana bi sakıncası varmı acaba adetken ilişki hem dinen hem sağlık olarak
eylulicten ayse_65 dinen bilmeden oldugu icin sorun yok. Saglik acisindan basima benimde bi kere bilmeden geldi bir sorun olmadi