Gulcann9 Bukii27 rahim büyüdükçe kasılma oluyo sürekli uzun olunca sıkıntı demişti doktor geçiyor sa onlar olabilir dedi
Gulcann9 karadeniiiz salgın varmış ben limon su içiyordum bol su başka bir şey kullanmak istemedim çok geçmiş olsun
karadeniiiz Gulcann9 teşekkür ederim gerçekten öyle sanirim, dün geceden beri öksürmekten ziyan oldum 😢 teşekkür ederim 🙏
Eda_46 Elifk- kontrole girmeden yarım saat öncesinden bitter çikolata yiyin kan şekeri artışından hareketlendirecek bebeği 😇
Arzum_87 Merhabalar, 15+1 olarak maşallah diyelim şahaneyiz 🧿♥️ Şimdilik birşeyimiz yok. Tek derdimiz randevu bulmaya çalışmak 😱
Arzum_87 Arzum_87 @Gul616161 Ya valla gece gündüz randevu peşindeyim. Allah yardımcımız olsun hepimizin 🙏🏻
Maysaamoms5 Kayramomm bende hissettim bunu gecee 😬 böyle pıt pıt çok güzel bişey gündüz bişi yok gece hissediyorum gececi sanırım bebişim
karadeniiiz Gulcann9 doktorumla iletişime geçtim, kendisi doğal bi şurup önerdi ilk olarak onu kullanicam inşallah faydasi olur 🙏 teşekkür ederim
Nisanur_ haftada tiroidim bir anda yükseldi ve ilaca başladık siz de de böyle bir sorun oldu mu acaba bebeğe bir zararı olur mu ?
Arzum_87 Nisanur_ Geçmiş olsun. Bende zona oldum. Kadın doğum ile birlikte ilaçları verdiler. Tedavi görüyorum.
Gulcann9 Arzum_87 çok geçmiş olsun rabbim bi an önce şifanı versin o hastalığı biliyorum sabır gerektiren bir durum