isimyazmakzorunlumu _Kardelen_ elimde nar kasesiyle okudum bu soruyu 😅😅 hiçbir şey olmaz çok abartmadan yediğiniz sürece
Plllvr111 _Kardelen_ valla günde bir kase yerdim hiçbir zararını da görmedim çok şükür doğdu sağlıklı 😂
_Kardelen_ Eylemmmm maydanoz gibi sakıncalıymış nar suyu falan öyle duydum çok canım çekti yedim tedirgin oldum
323832 _Kardelen_ arada bende yiyorum bende duydum yenmez diyorlar ama inan bulunca hep yedim sorun da yok
Alpos Nar hamileler icin mucize bi meyve. İnternetde arasdirirsaniz tuketmediyiniz icin pisman olursunuz
Sseennaa Sadece seker acısından sıkıntısı var bol seker içeryor diye yoksa hiç bir tehlikesi yok. Hatta hamilelerin yemesi gerekiyor özellikle😂
melegimhosgeldin1 _Kardelen_ Yo bişey olmaz mis ben gebeliğini öğrenmeden önce sürekli yiyorum Canım cekiyodu Doktor bişey olmaz dedi
Prenses34_annesi _Kardelen_ yok canım daha neler kan yapar canım 🥰 hatta folik asit etkisi var barda cnm vücuttaki krampalardan kurtulmayı sağlayan potasyum kaynağıymış🥰
Emily37 _Kardelen_ ilk gebeliğimde yedim maşallah sapasağlam oğlum bişiy olmadı.Bunda da ne hikmetse tiksindim ağzıma sürmedim