Papatyaaammm00 Gamsel Benim ilk denemem kuzum ne desem yalan olur. Ama önce kanda belli oluyor ya hani kan testini bekleyelim.❤️
Papatyaaammm00 Gamsel Rabbim hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip edecektir. Sırtımızı yaradana yaslayalım alanda o verende. Elbet olcak 🤲🏻 Şu mübarek cuma günü hürmetine Rabbim sesimizi duysun. Dualarımızı kabul etsin inşallah.🤲🏻❤️🕊
ffatma1 Papatyaaammm00 canm.dun kan verdim 22.9 cikti doktor sinirdasin dedi progestan igne verdi pazartsi bidaha gidip kan vericm insallah bana tutujur mucizem
ffatma1 Gamsel insalalh okadar cok korkuyorum ki doktorda net bisey soylemedi kuzum delirecek gibiyim 😯insallah simsıkı tutunmustur mucizem 🤲🤲🤲 Hepimiz icin tum kader arkadaslrim dualarimda Sen naptin trst yapacaktin oyle hatirliyorum
Gamsel ffatma1 benım pazartesi dayanamayıp cuma idrar testi yaptım negatif çıktı psikolojim alt üst oldu inşallah kan testinde pozitif çıkar dua edin ❤️❤️❤️
Yakut16 Gamsel bende dün erken gebelik testi yaptım poztif çıktı kan verdim bugün negatif transfer 10 gün
ffatma1 Gamsel insan dayanamiyo biranonce cift cizgi gormek istiyo ama iste Moralini hic bozma pazartsiyi bekle hayirli haberlr alirsin isnlh 🤲dualrmdasnz
Papatyaaammm00 Gamsel Bütün anne olmak isteyen kadınlarımız dualarımda. Rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.🤲🏻
Papatyaaammm00 Gamsel Kuzum progesteron iğne ve progesteron fitil sabah akşam olmak üzere kullanıyorum her gün
ffatma1 Yakut16 erken gebelik testlerine guvenmeyn kuzucum kan bekle belki gec dollenme olmus olabilir
Gamsel Yakut16 canım benım dr um 12. Gün dedi hatta 15e kadar bekliyoruz dedi sıkma canını ilk denememiydi