Kurmans Kızlar öncelikle merhaba ikili tarama sonucum normal çıkmıştı fakat bugün 3lu taramam riskli çıktı aranızda bu durumu yaşayan yada çevresinde yaşayan varsa beni aydınlatabilir mi?Gerçekten çok farklı bir psikoloji🥺🥺
AyFa1608 Kurmans canım 3 lü test çoğunlukla yanlış sonuç veriyor diye biliyorum. Aslında ikili bile çoğu zaman yanlış sonuç veriyor diyolar ama üçlü ikiliden de beter. Bence üzülüp hamileliğini zehir etme stres yapma Allah un izniyle bişey olmaz
Mavisperi Kurmans benimki de aynen 2li temiz 3lu yüksek riskli çıktı 36 günlük oğlumla bakışıyoruz suan hersey yolunda
bluepoint Kurmans aynı durumu yaşadım 1/220 ydi fetal dna yaptırdım söylenilen gibi üçlü genelde yanlış oluyormuş içinizi lütfen ferah tutun günlerce ağladım bende
Kurmans AyFa1608 inşallah canım dediğin gibi olur yanlıştır ne diyeyim bugün cinsiyetini söyledi ona bile sevinemedim Rabbim kimseye yaşatmasın
AyFa1608 Kurmans kalbini ferah tut stres daha kötü bebeğin için korku bela getirir kötü düşünme iyidir bebişin emin ol 🙂
Kurmans AyFa1608 inşallah canım dua edin bana çünkü ilk cocugumda otizmli zar zor ikinciye cesaret ettim o da böyle olunca ister istemez tedirginim
Kurmans bluepoint değerlerden pek anlamıyorum doktorun bana söylediğine göre kandaki bir değer yüksek çıkmış ense kalınlığının normal olduğunu söyledi ultrasonda herseyi iyi gorundu
SemaCaner bluepoint gerek yok ki 2’li ve 4’lü tarama yaptırılıyor 3’lü kalmadı ben mesela 2’li tarama yaptırdım bi daha da yaptırmadım doktorum kafa karışıklığına gerek yok 4’lü bile yaptırma dedi 24 haftalık oldum bide geçenlerde detaylı ultrasona girdim gayet güzeldi sizde canınızı sıkmayın