Powergirls Kızlar surekli neye elimi atsam hep ikiz oluyor bi tanıdıkta elime hep ikiz şeyler gelirdi ikizlerim oldu dediği günden beri aklıma düştü böyle olup ikizleri olan var mı 😄
BanniCici Powergirls annem 😂 bekarken falan hep yediği meyveler olsun birbirine yapışık veya 2li olurmuş ona da derlermiş senin ikizin olacak diye ve ikiz kardeşim oldu 😂
Meresss Powergirls ikiz olcaklarını 7. Haftada öğrendim aşılamadan sonra elimi neye atsam iki iki ikiz yapışık meyve vs gelirdi Bu sene Koyun aldım onlarda hep ikiz doğurdu nasip sağlıkla kavuşalım inşallah bende farkettim ama saçma gelir diye kimseye demedim 😄
Yenianne66 Powergirls benimde genelde öyle olur hatta kısmetlisin derler bakalım gebe kalırsak anlarız 😂 genetiğimiz de de var olmaz mı olur ✅
Ozlmalbayrak Powergirls Al işte ben burcum ikizler salatalık erik vişne alırım ikiz çıkar Kardeşimle benzediğim için ikiz sanılırız birbirimize ikizim deriz eşimle tanışmadan önce rüyasında hep ikiz görürmüş Şuan ikiz oğullarımızı bekliyoruz 🤰🤰🤰🤰