Merhabalar güzel anneler, yarın 40 haftayı dolduruyorum ve suni sancıyla doğumum başlatılacak hayırlısıyla oğluma kavuşacağım… Meryem Ana eli otunu duydum araştırdım kullanıp faydasını gören anneler var mıı? Ben çok inanarak aldım Allah’ın izniyle de kullanacağım. Nasıl hazırlandığını bilen var mı?
Meryem Ana eli otu kullanan var mı?
Bende 33 haftalık hamileyim kullanıcam inşallah. Baya araştırdım inanarak yapılırsa işe yarıyormuş diyorlar tamamen maneviyatla ilgili aslında. Suya senin adına niyetlenerek Meryem suresi okunuyor ve doğum başlarken ot suya konuyor ot suda açıldıkça rahimde açılıyormuş doğum bittikten sonra ot sudan alınıyor rahim de öyle toparlıyormuş kendini ben böyle biliyorum umarım işe yarar☺️ Doğumun gerçekleşti mi bilmiyorum geç mi kaldım 🫣
Hepimiz sağlıkla alalım kucağımıza yavrularımızı ❤️
Kızlar meryem ana otu tam olarak ne zaman suya konuluyor açılma 2 cm falan oldu diyelim o zaman mı yoksa doğumhaneye alınca mı suya konuluyor ?
Ben kullandım canım benim kızım 41+5 de suni sancı ile doğum yaptım. Çünkü gelmek istemiyordu. Fakat açılma olsun doğum kolay olsun dşye suya konuluyor. Doğumdan sonra hemen sudan çıkarmak gerekiyormuş. Bende pandemi dönemi olduğu için iletişim kuramamıştım. Ve onlara ne zama haber gittiyse o zaman çıkarmışlar. Ve benim rahim kendini toparlanamadı çok açılma oldu kanamam çok oldu. Bende kendimce ne kadar doğru bilmiyorum. Sanki o otu çok sonra sudan çıkardıkları için kanamam olduğunu düşünüyorum. Kanama zor durdu.