Msl13 Kızlar 35. Haftada karnım biraz düştü normal midir ? Korkuyorum erken gelmesinden 🥹nolur cevap veriiinn 🙏🏻
mavimsiiii Msl13 bişey olmaz kafana takma doktorunada danış istersen ara benimde aşağıda bi sorun yok şuan korkma
Esmay Msl13 bende 35 teyim düştüğünü anlamıyorum ama bebeğim bikini bölgemde hareket ediyor sanki 1 haftadır kemik batması cok oluyor yürürken yatarken kanala mi yerleşiyor bilmiyor
Msl13 Esrasya benim ilk ve kız en başından beri hep aşağıda durdu ama sanki biraz daha indi gibi hissediyorum 🥹
Alimm-5 Msl13 bende 30 + 6 yim görenler karnın inmiş diyorlar valla bende korkuyorum sağlıkla vakitlerinde gelsinler 🙏haftaya doktoruma sorucam kontrolde
Msl13 Alimm-5 amin inşallah benim kontrolüm geçti götüren olmadığı için 11 ini beklemek zorundayım 🤦🏻♀️
mavimsiiii Msl13 gönlünü ferah tut bende diyordum endişe ettim 37 gidiyorum Allah’ın izniyle bişeycik olmaz benim 34 beri aşağıda kanala mı giriyor anlam veremedim ama bi sorunda yok şuan iyi 🫣😍😅
Alimm-5 Msl13 evet canım ya benim bide şekerden dolayı erken alma ihtimalleri var o yüzden çok korkuyorum inşallah öyle bişey olmaz