Tr2603 Kızlar fetal DNA yaptıran oldu mu biz yaptırmayı düşünüyoruz doktorum da ikili taramadan çok fetal DNA önerdi biraz pahalı ama doğruluğu yüksek olduğu için değer diye düşünüyorum
2022bebeki Tr2603 Biz Temmuz ayında yaptirdik. Tarama testleri tani koymaz ihtimal verir bu yüzden doğruluk payları düşük. İmkani olan yaptırmalı kafada şüphe bırakmıyor 🤩
MeltemEA Tr2603 ben yaptırdım imkanın varsa yaptır arkadaşım.Hem kafanda soru işareti kalmıyor hem bonus olarak cinsiyeti erkenden öğreniyorsun.Eurofins diye bir firmaya yaptırdım 2 ay önce 300/350 euro idi yanlış hatırlamıyorsam.
Mello29 Tr2603 Ben panorama test yaptirdim canım aynı mantık o da valla iyi ki yaptırmısım kafamda soru işaretleriyle hamilelik daha zor olurdu. Yarında detaylı ultrasonum var insallah o da temiz cıkar ama cidden büyük rahatlık 2li 3 lü testte cikan ihtimallere göre zaten hemen fetal dna ya yönlendiriyorlar.
Tr2603 Tubadefneccc şüpheli bi durum olduğundan değil 10. Haftadayız ikili taramadan ve fetal dnadan bahsetti yaptırmak istersen fetal dnayı tavsiye ediyorum %99 doğru sonuç veriyor dedi ikili taramanın yanılma payı daha yüksek
Sedaankt Tr2603 yerinde olsam yaptırırım ki ikiliden sonra yaptırdım risk yüksek çıkarsa illa var olduğu anlamına gelmiyor ama o stres insanı mahvediyor şimdiki aklım olsa asla ikili yaptırmam direkt fetal dna yaptırırım
MeltemEA Tr2603 size gelen raporda yazmıyor ama doktora yollanılan raporda yazıyor cinsiyet.Eğer doktorunuz uygun görürse söylüyor size. Ülkemizde malesef bebekleri cinsiyetini istemiyorlar diye aldırdıkları için erken haftalarda direk size paylaşılmıyor.Erken belli olduğu için cinsiyet aldıranlar oluyormuş öyle duydum ne yazıkkı.
2022bebeki Ekut Merhabalar, İzmir Serenity genetik te yaptırdık. Nice , panorama da diğer güvendiğim firmalardan. Amerika’ya gönderiliyor kanıniz bu en önemli kriterlerden. 4000 liraydi Temmuz’da 🐣
busegv Ben Ankara Genoksta yaptırdım üç günde çıktı. Nasip olur ikinci bebeği düşünürsek hiç tarama testleriyle uğraşmadan fetal dna testi yaptıracağım çünkü benim üçlü tarama testim yüksek risk çıkınca yaptırdım çok şükür temiz çıktı ama şuanki aklım olsa hiç tarama testi yaptırmayıp direk fetal dna yaptırırdım.