arastiran_anne Taila nifty testi yaptırabilirsin canım çok daha güvenilir 👍🏼 https://www.niftytest.com/tr/cocuk-bekleyen-ebeveynler/neden-nifty-testi/
Taila arastiran_anne aynen hayatım zaten o konuda sıkıntım olmasa en iyi doktorlara gözükürdüm şuan düşünmezdm muayaynesi nekadr diye ama 700 800 tl muayne parasıda oha dedirtiyo yani o yüzden devletin sunduğu imkanlardan yararlanıyorum 🤷🏻♀️
BerrinMercanKaraca Taila direk perinatolojiye randevu alamıyorsun normal muayeneye gitmen lazım oradan sistemden açacaklar sonra perinatolojiye randevu alıp gidebilirsin
Aylaayla OgretmenEva peki öğleden sonra gitsem randevu alıp olur mu yani bu test için aç olmak şart değil değil mi?
Emly3457 Taila direk perinatolojiye randevu al orada tarama testi yapılıyor hatda oya hanıma gidersen çok memnun kalırsın
Emly3457 Taila ben aminosentezimide yaptırdım bizimde riskimiz var sıkıntılı bebek o yüzden zeynep kamilden çok memnunum ve kesinlikle oya hanımı tercih et
OgretmenEva Aylaayla elden randevu olmuyor sanırıö 182 den almak lazım ki onda da sistem en fazla 15 günlük açılıyor yoğunluk çok fazla. Aç ya da tok olmanız fark etmiyor
Emly3457 OgretmenEva alırsın hemen çıkıyor randevu benm oranın takipli hastası olduğum için hiç randevu almıyorum doktor bana kendi veriyor direk zaten 2 haftada 1 gidiyorum