Merhabalar son adet tarihim 2 ekim.normalde 27- 28 günde bir adet oluyorum geçen ay 25.günde adet oldum ondan önceki ay 33.gün oldum. Adetlerimden 2-3 gün önce kahverengi lekelenmelerim başlar.bu ay lekelenmelerim ve adetim halâ gelmeyince 29.gün sabah idrar testi yaptım negatifti.sonra Çamaşırımda tırnak ucu kadar akıntı şeklinde açık kahve bir damla farkettim adet olacağım sökülemiyorum sandım. Gün içinde standart adet sancılarım oldu ama akşamında çok şiddetlendi gelen giden olmadı.30 ve 31.gün sarı akıntılarım oldu kıvamlı değildi su gibiydi kahverengye döner adet olurum sandım yine olmadı dün yani 32.gün adet olacağım gibi ağrılarım tekrar başladı bu sefer sarı su kıvamlı akıntım gtti yerine şeffaf kıvamlı akıntılarım başladı yine adet olmadı.bugün 33.gün hala adet olmadım daha önce en uzun gecikmemde 33.gün adet olduğum için bugün adet olmayı bekliyorum arada sancılar gelip gidiyor sabah şeffaf kıvamlı akıntım vardı.10 aydır negatifi çok gördüğümüz için hamileyim diye düşünmüyoruz test almak istemedim.adrtteb önce kahverengi lekelenmeleri gelip hamike kaldığı ay gelmeyenler var mı şuan bunu çok merak ediyorum kızlar .hamile olabilir miyim yoksa hikayem hormonel bir değişikliğe mi benziyor?