Hilalozc Kızlar burnunda görünende birşey yok ama hırıltısi var nefes alıp verirken çok korkuyorum birşey olucak diye henüz 8 günlüguz
fatmaa37demi5 Hilalozc ayni durum kızım da da var. 35 günlük. Burnu temiz olmasına rağmen sürekli değil ama ara ara oluyo. Burunları bizimkine göre daha dar olduğu için ev de ki fazla nem den falan da kolay nefes alamayıp olabiliyomus
Prensannesiiiiiii Hilalozc canım benim oğlumda 12 günlük onda da öyle oluyordu doğumdan sonra eve geldiğimiz gün kustu nefesi kesilir gibi oldu ağzından nefes alıyordu sürekli açıktı hemen acile götürdük temizlediler düzeldi
berceste5155 Hilalozc burnu temizdir ama genzi tıkanık olabilir serum füzyonla temizleyebilirsiniz ya da her ihtimale karşı doktora gidin bize doktorun kendisi yazmıştı serumu
Hilalozc berceste5155 doktor dün suyla temizledi eve geldk gene aynısı oldu ama burnunun içi temiz doktor ciğerlerine de baktı çok şükür birşey yok dedi
Melekoz Hilalozc evet bizim de öyle 26 günlük kızım var bize hastane de şırınga içinde sıvı verdiler tuzlu suymus meğerse bende blmiyordm bizde aldık eve burnuna sıkarım olmadı akşam gene sıkıyım rahatlatıyor
fatmaa37demi5 Hilalozc burun aspiratörü ile temizliyorum ben bir şey çıkmıyor fazla ama sümük geliyor