Sumeyyeabdi 2.gebeliğim kızlar oğlum normaldi ama bunu sezeryan yapacağım kaçıncı haftada sezeryana alıyor doktor 34+5im yarın kontrolümüz var 2 h afta qra ile çağırıyor bu gittiğimde gün verir mi acaba
Grmcmrv Sumeyyeabdi bebeğin kilosuna ve sizin durumunuza bağlı olarak karar veriliyor. Mesela bana doktorum sağlıklı bir gebelik geçirdiğim için 40.haftaya kadar bekleyebiliriz bebek doğduktan sonra sarılık olmasın diye ve en iyi şekilde kilosunu almış olsun diye dedi bu 2.gebeliğim . İlkinde 41+3 te sezeryan olmuştum🤍
Sumeyyeabdi Grmcmrv maşallah canim benim bizim 10 aralıkta 40 hafta doluyor cok şükür bizimde iyi geçiyor ama hamileliğim ara ara ağrı oluyor karnımın altında
Grmcmrv Sumeyyeabdi bu yükün artmasından da olabilir insallah sağlıkla gelsin hepsi kendi zamanını bilir 🥰
Sumeyyeabdi gizemkarla o zaman az zamanimiz kaldı annemle babam gelecek doğuma babam da izin alacak is yerinden annemde ordan telaş yapıyor 🥰
gizemkarla Sumeyyeabdi her doktora göre degısıyor ama genelde doktorlar 38 artılarda sezeryan ıcın saglıklı olcagını soyluyor 🌸 Sağlıkla kucagınıza alın 🤍