Yasemin1408 Merhaba arkadaslr klomen kullanan varmi? Doktor klomen yazdida kullandiktan sonraki süreç nasil oldu? Yasayan varsa yardimci olblirmisnz
Gul616161 Yasemin1408 canım ben kullandım. 5 gün sabah akşam içtim. Bittikten 1 gün sonra yani perşembe günü doktora gittim. Yumurtaların büyümüş dedi. Pazara iğne verdi. İğneden sonrada gün aşırı ilişki oldu. Şuan beklemedeyim adet tarihimi bekliyorum. İnşllah tutar
Leylazerr Gul616161 bişi diyim mi bende yeni öğrendim bende de öyle oldu iğne olduğum ay değil diğer ay bebek tutundu iki ay iğnenin etkisi varmış inşallah seninki hrmencik olur
Nazli06 Gul616161 merhaba bende adetin beşinci günü başladım beş gün günde bir tane olarak içtim bugünde doktora gittim sağda 23 milim solda iki tane daha yumurtalarim var onalrda 13 14 milim Perşembe tekrar gel dedi bakalım bir hafta ilişki önerdi sizce iyimi ya
Yasemin1408 Gul616161 benimkinin adı klomen . O igneyi vurulduktan sonra ne kdr sure sonra iliski yasanmasi gerek peki?
Gul616161 Yasemin1408 bana doktorum tam 36 saat dedi yani sabah 10da vuruldum ertesi gün akşam 10 dedi
Kubraa033 Bende kullandım canm ilk aydan ikiz hamile kaldım çatlatma iğnesi vurulmadım sadece hap içtim
Yasemin1408 celileturk Igneden nefret ederim ama mecbur . Benim bu ay olumsuz kizlar. Kurdeşen olmusum ve zorunlu 20 hap kullanmam gerekiyor . Diger ay cok ümitliyim hemde baya duan edin