Deletedmom_1003 Allahım sabahın 9undan beri 15 günlük bebek hiç mi uyumaz yahu koyduğum gibi geri kalkıyor yatağından gazı var dedim başta sonra gittim gaz damlatıcı aldım gazı kalmadı altı temiz karnı tok niye durmaz bebek ya
_ozlmm Deletedmom_1003 Ağlamıyorsa uyutma azcık hareketler yaptır sağa sola hafif hafif döndür yorulunca uyur ☺️ Dün bende saatlerce uyutamadım salladım kucağıma aldım ninni açtım uyuyan bebek uyumadı bir türlü sonra yere yatırdım yuvarladım bacaklarını gaz çıkarır gibi hareketler yaptırdım kollarını 10 a kadar sayıp açıp açıp kapadım hem rahatladı hemde yoruldu hemen gözleri kapanmaya başladı bir de üstüne yağ ile masaj yaptım ayaklarına falan sonra emzirdim anında uykuya daldı
fatmaa37demi5 Deletedmom_1003 aglamıyorsa en azından gerçekten ona da şükür. Kızım 35 günlük. 3 4 gündür özellikle gece 12 den saat 3 e kadar falan ağlayıp uyumuyo. Her şeyi tam. Altı temiz karnı tok gazı çıkıyor. Ama gaz çıkarma isteği sürekli oluyor sürekli karnına çekiyor bacaklarını. Galiba kolik bebek dedikleri bu oluyor yada şuan 5. Hafta atağında gözüküyor ne kadar alakası var bilmiyorum ama ilk defa bu kadar zorlandığımı hatırlıyorum. Sizin için de duş aldırmayı deneyin o zaman mayışıp uykuları geliyor daha çok
fatmaa37demi5 Deletedmom_1003 bizimki de aynı valla o kadar zorlanıyorum ki bazen caresizlikten kendim de ağlıyorum en son