NuR110 Bugün ilk aşılamamı oldum kasıklarımda ağrım var.. Aşılama olup hamile kalan arkadaşlar nelere dikkat ettiniz anlatırmısınız lütfen 🤗🤗🙏🙏
Hadya NuR110 Hayirli olsun oncelikle canım insallah guzel haberler alirsin.Ben asilama yaptirdigim ilk gun dinlendim,yattim.Sonrasinda calismaya devam ettim ama tabii kendini fazla yormamaya ve agir is yapmamaya calis.
dthealthy NuR110 geçmiş olsun canım inşallah sağlıkla gebe kalırsın🙏Ben geçen ay aşılama ile ikizlerime hamile kaldım o gün dedikleri gibi dinlendim yattımm ertesi gün bende işe gittim ama 3gün duş almadım 3.gün aldım avakado tüket sağlıklı beslen
Yusra- NuR110 geçmiş olsun hayırla sonuçlanır ıns bende yarın de gıdıcem sonucları gostermeye muhtemelen bu ay başlarım bende
NuR110 dthealthy aay allahım nasıl heveslendim yaa bi bilsen sağlıkla al kucağına evlatlarıbı bende 8 yıl önce 31 haftalık kızımu kaybettim karnımda.. Odur budur hamile kalamadım
Aselyusra dthealthy kız doktor bana aynı gece ilişki verdi mecbur duş alıyorum abdest almak için napcam 3 gün. Bir zararı olmuş mudur ki