Yaprak_erdu Geçen hafta kontrole gittim Bebeğin kalbinde bir parlaklık var dediler detaylı ultrason bekliyorum şu anda detaylı ortasına 24 haftalık yapılıyormuş Biz şu an 19 haftalık �nşallah Herhangi bir sıkıntı çıkmaz benim durumumda olan var mı
2626 Yaprak_erdu o zamanla ya da doğumdan sonra geçebiliyor canım bende de görünmüştü 28.haftadan sonra kayboldu inşallah seninki de öyle olur içimi ferah tut 🙏🏼
Busudiyin Yaprak_erdu bizde de görülmüştü ayrıntılı usg de dr dedi ki bu kalpte kireçlenme gibi düşün çok önemli bir şey değil , doğumdan sonra 6. Ayda geçiyor takip önermiyoruz gerek yok demişti
1Kelebek Yaprak_erdu Bende bugün detaylı ultrasona girdim parlaklik var dedi zamanl geçer korkulacak bişey yok dedi ama cok.stres yaptim inşallah bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız
aydinaleyna61 A@“Yaprak_erdu”#p24879515 canım bizde de görülmüştü bir dahaki kontrole kadar geçebilir falan demişti ama geçmesede korkma falan demişti bir dahaki kontrole gittiğimde hiçbir sıkıntı yoktu stres yapıp kafana takma sakın herşey olacağına varır