DenizCeylin Kızlar 34+3 üm yarın hastane çantamı hazırlayacağım ama hemşirelere ne vermem gerekiyor ben ve kızım için? Bu çantayı ayrı mı hazırlayım?
Mer93 DenizCeylin ayrı verin size zaten bişeye gerek yok hemşireler bebeği giydiriyolar. Bez zıbın alt üst takım yada tulum şapka eldiven çorap ince battaniye bunlar yeterli olur
Gulsumcavdar DenizCeylin canım hastane çıkış setini ince bir battaniye birde bez vermen yeterli ben onları vermiştim ekstra birşey istemediler fakat poşet gibi birşeye koyup üzerine hemşireye verilecek yazarsan o anda karışıklıkta olmaz☺️
Berenibeklerken DenizCeylin seni odaya gidince değiştirirler bebeğin için kıyafet versen yeter. Bebeğine 1 bez, iç zıbın, alt üst takım, çorap, şapka bide kalın bi battaniye verirsin yeter canım
zty0206 DenizCeylin kuzum sadece bebeğin için 1 adet takım 1adet yelek 1 adet battaniye 1 adet de bez koy sen odaya gelince giyincen bende öyle oldu
Giz89 Hemşireye bisey verilmiyor ben sezeryan oldum bebeğin giyeceklerini kucağimda indirdim kendim icin bisey almadim ameliyattan sonra odada değiştirdiler üstümü pijamalarimi o zman giydirdiler yani
Berenibeklerken DenizCeylin 5li ver canım 10lu da bi sürü şey oluyo. 5li takımın yanına bide çıtçıtlı zıbın koy bi çorap bi bez bide kalın battaniye tamamdır
DenizCeylin Berenibeklerken teşekkür ederim🤲🏻Bu arada bende kızımın adını Beren koyacağım yeni farkettim kullanıcı adınızı😄
Eceaysezdmrr DenizCeylin bebeğe vereceğin şeyleri battanıyenın arasına koy sedeyede giderken beraber gidiyorsunuz sende odada giyinıyosun ayağa kalkmadan önce 😇
Eceaysezdmrr DenizCeylin bebek içim de ben kızımda kasımda doğum yaptım bir adet kısa birde uzun kollu zıbın koydum bir tek alt pijama ve bez koydum birde isimli tulum şapka ve eldiven koydum iki kat da battanıye koydum geldıgınde hala üşüyordu yavrum 🌸 soguk oluyor