Neden sezeryandan korkutuyorsuzki anlamıyorum bende oldum spinal col rahattı uyusukluk 4 saat sürdü anestezideb ayılma vs derdi de yok sakinlstiricide verdiler kafamda coo güzeldi, catı darlıgından dolayı sezeryan kararı vermstik ben gün almadım belirti bekledim 38+5 de suyum geldi haztaneye gittim aldılar hemen , uyusukluk gecince tabiki yanma vs oluyor ama dayanılmıcak bişe değil asla zaten sürekli agrı kesici iğne yapmaya geliyorlar serum veriyorlar birde ilk kalkıs zor , ama 10 güne en kötü normale dönmüş oluyorsunuz zor tabiki amelyat sonucta, ama öldüm bittim gibi bi durumda yok yanii, hastanedeki hemsireye cok zormus dedim normal yapsaydım görürdün zoru falan demişti bana , bence kim nasıl istiyosa öyle dogursun kimse normal dogurmak zorundada değil sezeryan olmak zorundada değil annenin terciihi, bazende bebeğinn tercihi olıyor valla normal die gidiliyor sezeryana dönülğyor vs, ama anne adayı cok korkuyorsa bu konuda kendine güvenmiyorsa ben yaparım normal dogum diyemiyorsa sezeryan tercih edebilir nolcakki, hersey yolundaysa kadında kendine güvenip yaparım tabiii diyorsa oda normal yapsın 😁