Portakalcicegi 2cocukannesiyimm kesinlikle katılıyorum kötü birsey olsa illa kii baska bir belirtide gösterir ama insan stres yapıyor işte ve bu stres bile sertleşmeyi kasılmayı tetikliyormuş işte, bazen kendi kendimize yapıyoruz herseyi. Çok şükür günde iki pıt bile yeterr 🙏☺️ Güzel duaların dileklerin için çok teşekkür ediyorum için rahatladıysa ne mutlu Allah sendende razı olsun İnşallah, hepimize su gibi doğumlar nasip olsun 🌸🌷🤍
Minnakannesi21 Portakalcicegi Stres olmaz mı insan ne yatabiliyoz artık, neKalkabiliyoz:( bide hep bi tedirginiz:( bence ikiz hamilelik yaşamayn hamilelik yaşadım demesin hersey *2 ama deger sabretcez ins hepimiz saglıkla kucagımıza alalım evlatlarımızı
Merveex Minnakannesi21 evet bu gece 34 oldum her akşam kasiklarim ve arada belime ağrı vuruyo sanırım gün içinde çok hareket ettiğim için
Portakalcicegi Minnakannesi21 çok haklısınız ne kadar çabalarsak çabalayalım eninde sonunda erken doğumla karsı karsıyayız sadece bu bile yeter, en geç dogum yaptığımızda bile tek gebeliğe göre erken doğum yapmış olacağız 🙂 ama dediğiniz gibi hepsine değer cok sanslıyız Elhamdülillah ikiz bebek hep nasip olmaz defalarca iyiki diyorum hep şükrediyorum 🥰🙏
2cocukannesiyimm Minnakannesi21 ay aynıyız, 29+4 deyiz tekk kese kızlarımla sertleşme karında bir yere toplanma çok aşırı fazla, uykusuzluk ödemler el ayak şişmesi ağrılar kaburgalarım 😭 ikiz anneliğini sadece iikiz anaları anlaar🙏🏻🙏🏻
Portakalcicegi Tulin01 ayyy nasıl oldu, belirtiniz var mıydı kii, bende 32+2 de kontrole gideceğim her an hersey olabilir demekki 😐 Neden hemen doğuma alındınız acabaa, birde bebekler nasıllar kiloları falan kuveze mi gittiler 😕😕
Tulin01 Portakalcicegi Portakalcicegi sertleşme vardı çok fazla . Kontrole gittiğimde ultrason la bile bakamadı doktorum açılma olmuş ve rahim boyu kısalmıştı. Direkt ameliyata alındık. Miniklerim Küvezdeler. Kızım 1550gr,oğlum 2020gr doğdu🥺
Portakalcicegi Tulin01 çoook geçmiş olsun canım Allah iki miniğine de şifa versin İnşallah tez zamanda alın kucağınıza 🙏🙏 oğlanın kilosu iyiymiş 2 kilodan sonra pek küvezde tutmuyorlar diye biliyorum alırsınız onu bence