Daffyy  Kızlar ana kucağı olarak geçiyor ama puset olarak kullanılır mı sizce? Sallanma özelliği de var
Gamzeerdgn Daffyy bende bı benzerınden aldım pusetle aynı ısı görüyor uzerıne puset örtüsü ve puset mınderı alıp hastaneden cıkarabılırsınız bende mınder ve örtüsünü aldım onunla çıkaracağım hastaneden
1erkekkannesiiii Daffyy olur canım neden olmasın taşıması da kolaysa olur. Bebeği koyup kaldırınca kaymasın da sorun olmaz üzerine örtü koyarsınız bide
Daffyy Gamzeerdgn içinde minderi de var gayet yumuşak tabi ek olarak yine alınabilir puset almaya pek sıcak bakan biri değilim ve çok pahalı pusetler o yüzden kararsız kalmıştım ama alıyım madem çok teşekkür ederim 🥰
Gamzeerdgn Daffyy bende 260 tl civarına aldım pusetler bayağı pahalı dıgerlerıne gerek duymadım hastaneden çıkarken yüzünü kapatacak üstten takılan örtü alabılırsınız mınderı eğer uygunsa almanıza gerek yok benımkı çok rahatsız edıcı ıdı o yüzden aldım ❤️
Daffyy 1erkekkannesiiii kayma riskini hiç düşünmemiştim çok teşekkür ederim onuda değerlendireyim bakıp😊
Daffyy Gamzeerdgn puset almadım diye bir yandan kötü hissediyorum ama tek farkları sallanıyor olması arada bin tl var ne garip😊 örtü çok kalın mı olmalı siz nasıl aldınız aceba
Daffyy nilsmomy o kadar bilmiyorum ki gerçekten her noktayı söylediğiniz için hepinize teşekkür ederim kemer detayına da bakmalıyım😊
Gamzeerdgn Daffyy ben trendyol uzerınden aldım suan bayağı ındırıme düşmüş https://ty.gl/up9ye62gr6 bı kaç saate ındırımı bıtecek kalın bı örtü almadım standart önce olanlardan aldım üstten çıtçıtlı taktım ama ben ıkılı aldım örtü ve minder olarak dılersenız tek örtü olarak yazıp aynısının sadece örtüsünü bulabılırsınız
prematureannesi_ Daffyy bende bebek arabasına takılan pusetle çıkardım ne olacak ki kimisi elinde battaniyede çıkıyor gördüm yani
Daffyy prematureannesi_ haklısınız tabi ki. Bende puset vs falan almıyım çıkarken kucağıma alırım dedim sonra da böyle uygun bişi görünce aşıya giderken veya memlekete geçerken daha mı rahat olur dedim 😊