Gamzenrr Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim 3 yıldır çocuk için uğraşıyordum dün ansızın hamile olduğumu öğrendim çok sevindim o kadar mutlu oldum ki hep ağlıyordum ama sırtım çok ağrıyor Buda beni korkutuyor lütfen yardımcı olun 😢
Elifsu01 Gamzenrr sırt ve bel ağrısı bende de oluyor canım 5+1 benim gebeliğim. Aşırı ağrımadığı sürece sorun olacağını sanmıyorum.
Gamzenrr Elifsu01 ayyy saol canım yaa içim rahatladı o kadar uğraştan sonra oldu korkuyorum elimde olmadan keseyi ne zaman gördün canım
mucizem_03 @“Gamzenrr”#p24878852ilk öğrendiğimde değer 203 tü 5 haftalıkken keseyi 7 haftalıkken kalp atışı
Gamzenrr tirtilinannesiii ilk olduğu için birde 3 yıldır bu anı bekliyordum bu yüzden biraz endişeleniyorum
tirtilinannesiii Gamzenrr korkma canm sakınan göze çöp batar sadece dikkatli ol dinlenmene dikkat et bizde 4 senelik evliyiz gerçi biz düşünmüyorduk ama nasip şimdiyeymiş demekki hamile olduğumu öğrendim😀
Gamzenrr tirtilinannesiii Allah bağışlasın canım vallahi ben çok uğraşıyordum artık psikolojik olarak çökmüştüm ama ummadığım anda geldi umarım sağ Salim kucağıma almak nasip olur