Yenianne66 13 ekim de regl olmuştum canlar şimdi ovulasyon testi yaptım bu şekil çizgiler çıktı yumurtlama olacak mı olmuş mu çizgi renkleri yakındı burda pek net çekemedim ama sizce yumurtlama için çok geç değil mi
arirangg Yenianne66 Fotoğraf çok net olmasa da iki çizgi de koyu görülüyor. Bugğn dahil 3 günü değerlendirmeniz gerekiyor
Papatyaa_01 Yenianne66 eğer 2. Bi yumurtlama değilse hamilelikte olabilir, yumurtlama testiylede öğreniliyo hamilelik ben öğrendim ama benim adetim gecikmişti sizin adet tarihinize daha var sanırım
Zynp-1 Çift çizgi gördüğün zaman ilişkiye gireceksin canım zaten 14 gün olmuş adet başlangıcından sonraki 14. Gün yumurtlama günün ondan önceki günler ve sonraki günlerde şansın yüksek
Kbrtn Yenianne66 bir nedenden gecikmis olabilir 2. Ye yumurtlamis olabilirsin ama cizgilerin ikisininde ayni netlikte olduguna eminsen. Birde testi ilk idrarla veya az su ictigin bir zamanda yapmaman lazim yanlis pozitiflikler olabiliyor. Ama eger doğruysa ozellikle bu gunu değerlendirin
Yenianne66 Kbrtn iki saat bişey yemedim içmedim canım öyle yaptım testi ilk beş dakika için de silik sonra diğeri ile aynı oldu
Papatyaa_01 Yenianne66 yani bilemedim şimdi hamilelik de olabilir ikinci yumurtlamada olabilir :) inşallah hakkınızda hangisi hayırlıysa o olsun 💚🤲
sinoli Birde okuduğum kadarıyla regli olmamışsın daha sanki, regliden sonra başlaman gerek bu testlere. Sende gebelik olabilir mi? Pcos falan yok dimi?
Yenianne66 sinoli pcos yok canım eşim sürekli yanımda olmadığı için o buradayken yapmak istedim regl olmama da takvime göre dokuz gün kaldı diyor
Yenianne66 Papatyaa_01 hayırlısı olsun canım inşallah gebeliktir isterim 🙏🙏🌺 bi kaybım var daha önceden
sinoli Yenianne66 Reglin ne kadar sürdü önceki tam yumurtlama zamanın bence çizgi silindiği zaman 3 gün değerlendirmen lazım