elmaserkc21_ Kızlar hastane için en küçük hasta bezinddn aldım içinden 10 adet çıkıyormuş kimi gereksiz ped bile olur diyor ama almakla hata yaptım sanırım kanama çok olmuyor mu bide yedek depend almıştım onu da götürsem
HavvaK elmaserkc21_ iki doğumumdan sonra da depend kullandım. Aşşırı rahat ettim Normal doğum olduğu için kanama elbetteki fazla geliyor. Pedle filan olacak bişey değil
Annesininportakali53 elmaserkc21_ hasta bezi aldım ped değil kilot şeklinde ekstra depend aldım yeterli normal doğum görünüyor bana sezeryan olursa depend fazla rahat olmuyormuş bilgine hasta bezi tercih ediliyormuş dikisten dolayı hastane bile hasta bezi veriyor zaten
Mrv_123_bg elmaserkc21_ hastanede zaten veriyorlar hasta bezi hatta onlar takiyorlar. Depend yeterli olur.
Merve201119 elmaserkc21_ ben iki sezeryan ile doğum yaptım ikisindede depend kullandım çok rahat ettim gerçekten iki hafta sonra üçüncü çocuğumu dogurucam yine depend aldım bana en rahatı o geliyor valla
Ayse_3434 HavvaK bende depent alıcağımda onun üzerine iç çamaşırıda giyilse olur mu yani kullandığınız için size sormak istedim
EsraBaykara Ayse_3434 extra çamaşıra gerek yok. Hastaneye girerken de çıkarken de altımda depend vardı sadece ve elbise giymiştim çok rahat ettim. Wc ihtiyacında onu sıyır çamaşır sıyır zor olur ki zaten çamaşıra ihtşyaç duymuyorsunuz.