Meltemggg dumanbusra08 her ihtimale karşı doktoruna sor bence bu haftalar bebeğin tutunma zamanları cunku
Gulsahcicek 2Meyve- venüs turuncu renk olan jilet. Diğer jiletler hemen çıkartıyor sert yapıyor bu öyle değil yumuşak başlıklı ve uzun surede cikartiyor hemen degil genelde 2 li satılıyor indirimde 130 à almıştım gratisten internetten bakabilirsiniz
Emily37 Meltemggg bebeğin az büyüdüğünde yaptır canım bende öyle yaptım.emzirme faslı bitmişti seansları eşimin iş çıkış saatine yada tatil günlerine denk getirdim hep oğlumu bırakıp gittim.bu süreçte de evde kendim ağda yaptım sürekli.
Emily37 Meltemggg rica ederim canım benim.valla aynı memleketteysek ben bile bakarım bebişe hiç sorun etmem
Betulkrbs20042022 Meltemggg epilasyonda yaptim ama batma yapti bnde bide sivilce gibi nkirmizi nokta yapti
Meltemggg Betulkrbs20042022 önceden oluyordu bendede o ama yıllar önce şimdi öyle minik minik bir kizariyo bir iki saate geciyo
Meltemggg Emily37 ayy çok tatlısın gerçekten ya 🥰Hatay İskenderun dayız biz eşim burda ast subay bnim ailem Trabzon’da onunkiler Bursa’da ,sen neredesin
Emily37 Meltemggg biz istanbuldayız🥺 vallahi yakınımda olsan seve seve yardımcı olurdum.tek başına bebek büyütmenin zorluklarını bilirim ama inan bana en güzelide tek başına büyütmek