Betusm Merhabalar benim sorum şu olucak medikal park hastanesine kontrol amaçlı giden varmı Ayrıca dışarda tahlil yaptırıp gidebiliyormuyuz hastaneye
Glcanal Betusm pendik medicalpark a gidiyorum genel tahlilleri istediğim yerde hatta sağlık ocağında yaptırıp gidiyorum
Eceeee Betusmevet evet tahliller pahalı zaten dışlarda yaptırıp sonucu gösterirsin ama önemli olan doktor hangilerini isteyecek onu sor listesini al devlette yaptır
Harunnisa Betusm testleri tahlilleri ben devlette yaptiruyorum diger türlü kontrollerimi ozele gidiyorum sorun olmuyor
Glcanal Betusm özel sigortadan onu alıyorlar mesela benim eureko sigorta provizyon 214 alıyorlar her seferinde ama sgk dan muayene olursan farklı fiyat Gitmeden bir tekrar sorun emin olun fiyattan sonra hastanede sıkıntı yaşamayın
Betusm Glcanal bi sormalıyım önceki gittiğim yer çapa medilife hastanesiydi doktorun tavrı konuşması hoşuma gitmedi medikal park hastanesinde ki doktoru tavsiye ettiler bakıcam artık
Betusm Eceeee şöyle ben çapa medilife hastanesine gidiyordum doktor bana yapacağım tahliller neyse o kağıdı verdi ayın 25 inde geleceksin dedi fakat bu gittiğim doktor hiç ilgilenmiyor yani pata küte herşeyi yapıyor dedim ki medical hastanesine gideyim
BusraSY Betusm Aydın üniversitesi medical park hastanesine gidiyorum. Floryada. Tahlilleri orda yapma gibi bi zorunluluğum olmadı istediğim yerde yaptırdım doktoruma götürdüm🤗
BusraSY Betusm temmuz ayına kadar 95 ₺ ödedim. Sonra 125 oldu , sonra 135 oldu, dün gittiğimde ise 140 olduğunu öğrendim 😣😣😣😣😣 Böylede bir değişiklik oldu yani ama doktorumdan çook memnunum ve son ayım o nedenle devam ediyorum.
BusraSY Betusm Bölgeden bölgeyemi değişiyor anlamıyorum vallahi. Hastaneyi arayıp bi sorun isterseniz 🙈
Marygur Betusm Bahçelievler Medicalparka gidiyorum muayene ücreti 215 lira. Tahlilleri dışarda yaptırıyorum en ufak bişiye 2 bin lira ücret çıkarıyolar çünkü
Betusm Marygur Fatih’te olan fiyatla aynı peki neden 215 diğer medical park hastanesi daha uygun memnunmusun gitmelimiyim sence ?
BusraSY Marygur kesinlikle öyle. Hamileleliğimin ilk zamanlarında doktorum uzunca bir liste kan tetkikleri istemişti. MedicalParka sorduğumuda 970 lira fiyat verdiler. Sonra 600e düşürdüler. Ben bunları dışarıda yaptırmak istiyorum dedim listeyi aldım gittim dahiliye doktoruna hepsini yaptırdım mis gibi. 🤣