Gskasim1 Çoğunuz kız demişti erkek diyenlerde vardı bilenleri etiketlemek istiyorum 😍 dualarım kabul oldu 1 oğlum vardı birde kızım oluyor 🥰 @Gulsen4224 (iki kez sordum iki kez kız dedi 😍) @Zeyy_nepp (ilk haftalardan hemde 😍) @girl_boy_annesi (8 haftalıkken bildi🥰) @kahvesever__ @mavimsiiii @Nutelllaa @TBeyza (skull teorisi doğru tahmin 😍) @Mry123 @Cehey @izobellaaa-_- @minikerdeminannesi @Meltem99- @Btl7 @Hayalmi @mhrmom @HavvaSonmez03 @Hamidevahap @egeninincisii @sunmomy
Gskasim1 HayriyeHnm teşekkür ederim 🙏🏻 bende bilmiyordum beyza hanım söyleyince baktım kafa vekemik yapısı oluyormuş ☺️
Brn23 Gskasim1 18 hafataya kadar belli olmadı mı ya bana bi doktor kız dedi bi doktor erkek 14 haftalık 😏
Bebeto1 @Zeyy_nepp @mavimsiiii @Nutelllaa @TBeyza @Mry123 @Cehey @izobellaaa-_- @minikerdeminannesi @Meltem99- @Btl7 @Hayalmi @mhrmom @HavvaSonmez03 @Hamidevahap @egeninincisii @sunmomy Kizla banada bakarmisiniz rica etsemmm.
Nirmala @Gulsen4224 bana erkek dedi 12 haftalıkken doktorum 14. Haftada erkek olabilir belli değil demişti şimdi 16+5 inci haftamda erkek olduğu netleşti çok teşekkür ederim 🥰❣️