haklisinesracim Kızım TV izlerken daldı sanırım altına kaçırdı sildim koltuğu anneme söyledim laf arasında aa koltugu yıkatmak lazım dedi çocuk her altına kaćırdığında koltuk yıkatılır mı sizce
Esraliiii haklisinesracim kızım küçük ama sanırım çişini yapsa kokar yılatırım olmadı kokugun üzerine bir sey serin onunyıkardınız
132025 haklisinesracim bizde de oldu aynı kaza bi kaç kere hemde güzelce silince koku falan kalmıyo herseferinde yıkatılamaz sonuçta
Nuraaaa haklisinesracim şöyle bakarsan arka arkaya brbe büyütmüşler onların zamanın da koltuk yıkatmak mı varmış oğlum 24 aylık gündüzleri altını açık bırakıyorum arada kaçırıyor yakalayamıyorum lazımlık için hemen deterjanlı bi su yapıp siliyorum ha artık kalem lekeleri çikolata lekeleri derken kanepeyi 2 haftada yada 3 haftada bir silmek zorunda kalıyorum
haklisinesracim kahvesever__ önce islakligi aldım kuru bezle baya bastırarak sonra da güzel kokulu bir deterjanla birkaç kere sildim bilmiyorum bende valla her islatmada koltuk yikatsam altından kalkamam
Damlacaa Yikansa harika olur ama sonuç olarak çocuklu ev altına kaçırması normal her kacirmada da yıkanmaz ki . Karbonatla sirkeyle ve temizlik ürünleri ile temizlenirse hiçbisicikler olmaz bence
minikoglummm Bencede yıkamalısınız. Çocuk gidip gelip koltuğa tuvalet yapmaz heralde dikkat ederseniz
haklisinesracim minikoglummm dikkat ediyorum ama çişin var mı diye sorma rağmen hayır dedi iki dk sonra yaptı 🤦 inat ediyor sanırım bilemiyorum
toffeenut haklisinesracim bizim kedi yapmıştı defalarca sildik ama benim içime sinmedi yıkatana kadar. Bence de yıkansa daha iyi ama siz iyice sildiyseniz ve içinize sindiyse boşverin.
esilasmom O çoktan içine işlemiştir sünger sonuçta içleri. Ne kadar silsenizde döşemesi temizlenir içi değil. Pis pis kokar.
nilsmomy haklisinesracim tuvalete alıştırma dönemindeyseniz bir koltuğa örtü örtün iki kat olacak şekilde en azından singerin içine işlemez böylece, o zaman sadece iyi silmeniz yeterli olur
Birmeleginannesi32 Benim kızım hiç koltuğuma çiş yapmamıştı ama gecen bi yatılı misafir geldi onun çocuğu yapmış defalarca kez sildim o koku çıkmadı zamanla azaldı
Mer93 Yani başıma falan gelmedi ama gerek yok yani tam öğrendiğinde halı koltuk yıkatırsınız belki. Yorumlara baktım da yok artık koltukları çöpe atın yerine yenisini alın demediğiniz kalmış bi kediyle bile kıyaslayan var 😄
girl_boy_annesi Yorumlar şaka gibi🤭 çocuk bu tabiki işer unutur bir yere Dalar 🌿bu yorum yapanların daha tuvalwt eğitimi vermediklerini düşünüyorum
haklisinesracim girl_boy_annesi Bizimki eğitimli sıpa ama biraz hasta oldu üşüttü birkaç kere kaçırdı iki üç gündür yapmıyordu öyle ama bugün TV saatinde yine kaçırdı hem de koltuğa 🥴 Tabi kedi çişi ile kıyas edilmek istemezdim😄😄