Lulu02 Şuan 4+2′deyim kramplarım oluyor arada çok fazla idrara çıkıyorum gece rahat uyuyamıyorum ve çok hafiften mide bulantılarım kendini göstermeye başladı şimdilik bu kadar 😌
Beybix Eedanurrrrrr zofer benim de kusmamı sadece bu kesiyor zaten bu da etki etmeseydi 9ayı hastanede yatarak geçirmek zorunda kalacaktım
Eedanurrrrrr Asyaooo gaviscon şurubu çok faydalı ben mide problemi cektigimde onu kullanmıştım hamileler kullanabiliyor diye biliyorum
Buseceyb MinikBrokoli Anladım canım evet 2 3 damla bile olsa korktum ben de yarın tekrar danışçam doktoruma rahatlama dahi yaşamayı düşünmüyorum, evet ben de gebeliği öğrendiğimde doktorum progestana başlatmıştı zaten kullanıyorum günde iki kez
Z1993 36+3 günlük olduk mide yanmasindan ve vücut agrisindan bıkmış konumdayim pazartesi gün alcaz artik
Esra-1 26+4 haftalığım 2 3 gündür böbrek ağrısıyla gözümü açıyorum enfeksiyon diye düşündüm Kendimi hastaneye zor attım sancıdan meğer böbrek genişlemesi varmış 😔
Angel276250 Emine_ay13 ben de geğirince kusasım geliyor tam tersi🫢 yoksa mide bulantılarım geçti benim 🥰
Mine28 Aaaysee bende de rahat geçiyor kusmam hiç olmadı mesela sizde de aynı durum mevcut ama ben cinsiyeti öğrenemedim siz öğrenebildiniz mi
Hayalleronline Emos07 15+3 haftalığız çok yoğun bir şekilde diş agrım başladı onun öncesi kum döküyordum öbür türlü bir problemim yoktu
btllsk Emos07 12. Haftamızdayız ve asla doymuyorum tek problemim bu hep açım 🙈 he bide bazen ağlamalarım oluyor hormonlarım tavan yaptı 🙄😂
Semanur-51 btllsk ay bende aynı sürekli açım 1 haftaya kadar hep ağlamak istiyordum da geçti o olsun şükür. 😀😀
baharalude Aleynaerayy22 "#p24878194 8+5 teyiz, benim de aşırı gaz sancım oluyor. En büyük şikayetim benim de :( Nexium içtiğim gün rahatlıyorum. Doktorum da yazdı, ama ben ilaç kullanmak taraftarı olmadığım için kullanmıyorum, keşke doğal bir çözümünü olsa
Aleynaerayy22 baharalude gaz sancısı çok kötü gercekten ya bi kez 17 haftalık falandım o zamanlar 1 gün boyunca sızlamıştı hep karnımın altları 1 saat boyunca da şiddetli agrim olmustu doktor normal demişti bu haftalarda diye ama doğal çözümü internette biseyler bakarsan belki vardır canım doğal yöntemler denemek daha iyi ilaçtan
Buseceyb Sadebikahveee Sadebikahveee Progestan kullanıyor muydun canım benim doktorum gebeliği öğrenir öğrenmez bana coraspirin ve progestan vermişti ilk gebeliğim benim de, dün ilk kez rahatlama sonrası açık kahve geldi ve ilişki yaşamamamıza rağmen böyle oldu, şu an gelmiyor ama korktum açıkçası yarın yinede doktora gitmeyi düşünüyorum,
Sadebikahveee Buseceyb yok kullanmadım gerçi doktora daha gidemedim p.tesi gidicem o zaman sorarım bu durumu korktum bende
Aht___ Aleynaerayy22 bende 35+2 bel agrım var bacaklarım da çok agrıyor benim yanmam olmadı bebegim döndüğü için
advice haftadan beri ara ara mide yanması şikayetim var. bu hafta pik yaptı 25.haftadayım, giderek artabilir.. boğazım tahriş oldu, galiba mide asidim boğazıma geliyor ve tahriş ediyor :(