Irem34_52 Emos07 20+3 gunluk hamileyim ufak tefek sıkıntılar haricinde belimde fıtık var en çok o zorluyo simdiden ama sağ salim doğsunda katlanıyoruz 🥰
enguzlhayalm_13 Irem34_52 Ben pek güvenemiyorum ne için yapılıyor acaba bu aşı ne işe yarıyor biliyomusun canım ?
Aleynaerayy22 Remziye2121 Allahtan bir tek o yok canım uyuyorum rahat 😂 sadece gece hemen gelmiyor uykum
MinikBrokoli Gunes-umutt gebelikten önce gastrit vardı gebe olunca , sürekli evde olunca gaz olmasın diye yemeklere bol bol kimyon atıyorum Sabah haşladığım yumurta ya bile kimyon atıyorum
Irem34_52 enguzlhayalm_13 sezeryan dogumlarda ameliyt olundugu icin herhangi bi enfeksiyona karsi kullanilan malzemelerden mikrop kapilmasi durumuna karsi diye biliyorum mesela elini demirle kessen bile tetanozunn etkisi buyuk enfeksiyondan korumak icin
ilknur8484 Rukiye24 benimde öyle asla azalmıyor. 26. Haftadayiz geçen hafta Magnezyum ve kalsiyum verdi doktorum ama galiba doğuma kadar devamiz böyle
Rukiye24 ilknur8484 [silindi] Asmrr MaviDeranHazal 2cocukluhayatamerhaba Dimplebubu Kızlar hepimiz aynı sorundan müzdaribiz bir arkadaş buraya etiketlediklerimden biri geçti yazmış kaçıncı haftada geçti acaba şuan magnezyum kullanıyorum 4 5 gündür bu ağrı tutulma ani kramp hareket ederken batma gibi oluyor. Kız bebek aranızda cinsiyet soranlarda olmuş. Sizlerin cinsiyet nedir alakalı bişey mi bilmiyorum. Ben çok zayıftım 40 kilo başladım gebeliğime 3. Aydan sonra 9 kilo aldım 3 ayda 26+2 bilmiyorum bu da etkilermi birden vucüt taşımakta zorlanıyr olabilir mi
Gkceko Haftadayım karın ağrım var yani gaz şikayetim bir de bel ağrım var başka hiçbir rahatsızlığım yok şu an 🙈
Angelmom_ 16.hafta bitiyor şükür 2.trimester guzel geciyor ama bu aralar sivilcelenmelerim olmaya basladi sanki yüzüm cirkinlesmeye baslamis gibi hissediyorum, onun disinda bazen çok şişkin oluyorum bazen de hic hamile degil gibiyim 😂
Ay0-0 Aaaysee Angel276250 Bende aynı durumdayım 23+4 yanma ve geğirme isteği var. Ben de çözümü elma da bulanlardanım
Mommyy0708 Emos07 15+4 ara sıra mide bulantısı, çarpıntı, baş ağrısı, koku hassasiyeti, kasık ve bel ağrıları 😣😣
Seherkorkmz 29+5 mide yanması fena hep vardı şimdi daha çabuk yoruluyorum ve hafiften bel ağrısı önümüzde 10 hafta var neredeyse Allah bilir ne zaman geleceğini sağ Salim kuçağımıza alalım da gerisi önemli değil.🥰