Kubrakck2222 Emos07 18+6yız kasık batmalarım oluyor ara sıra, kabızlık hala devam… onun dışında bir şey yok çok şükür zaten ben hamileliğimin basından beri mide bulantısı falan yaşamadım o konuda rahattım😊
Esra62 31+3 teyiz bi kaç gündür sırt ve kasık ağrısı oluyor çok şükür başka sıkıntı yok sırt ağrılarımında 27 haftaya kadar nerdeyse hiç kilo almadım göbeğim yoktu birden göbeğim büyüdü 😣
Seevviilll 32+0 dan selamlar bacak ve baldır uyuşması gece hiç bir şekilde uyuyamıyorum nerdeyse her 40 dk da bır lavabo ya çıkma sürekli açlık ama 2 lokmada tıkanma bel agrısı ve arada yalancı sancılar oluyor son olarak da normalden daha fazla akıntım var 🥴🤷🏻♀️
Hed1203 Angel276250 ben 37+2 deyim, 8.haftamdan beri midemde gaz, yanma, geğirme Problemlerim devam ediyor 😂 artık alıştım. Yanma çok büyük problemdi o da azaldı geğirme hiç bitmiyor hele mideniz sıkıştıkça daha da çok olacak
Minikimsinn 19 haftalık olduk çok şükür en böyük sorunum kabizlik ne tapsam olmuyor dufalak sirobda içiyorum 🥺 bir şey bilen varsa desin🥺
Hed1203 Minikimsinn doktoruma söylemiştim probiyotikli multivitamin verdi bana. Adı vinalac. O düzene sokmuştu, çok kötü olduğum zamanlarda da laktamol içtim ama midemi mahvediyor o benim
Tugbacmnn Minikimsinn bende aynı sorunu yaşadım her gün ya probiyotik yoğurt yada 1 bardak kefir tükettim 1 ay düzenli bi şekilde her gün hiç aksatmadım bazı günler daha çok zorlandığımda kefir+yoğurt yaptım çok rahatlatıyor. Bir hemşiremin tavsiyesiyle başlamıştım bende
Prenses34_annesi Emos07 25+5 iz prensesimle Allah’a şükürler olsun aman aman dayanılmayacak şekilde ağrılarımız olmuyor sadece gece uykularında dönerken zorlanıyorum ve nefes darlığım oluyor ara sıra nede olsa sona yaklaşıyorum artık ama şükürler olsun Rabbime bugünleri gösterdiği için bana 🥰
Elif927 Angel276250 Mide yanınca gaz yapıyor işte mide sorunu çözüldü mü gaza da iyi geliyor yiyecekler gaz yapıyor
Emine_pektas01 Emos07 5 haftalık bel agrısı ve heran adet olacakmış gibi hissi var ama bellim çok agrıyor 😞doktor bunlar olacak demişti
enguzlhayalm_13 Seyma65 19.haftalık olunca tetenpz aşısı olmam gerektiğini söylediler bana sizede öyle birşey söyledilermi yada oldunuzmu ?