Kayramomm Alya__ evet 10. Haftadan sonra sürekli çekiyorum özellikle çok ayakta durursam şuan 15 haftalık olduk şükür
Tinasu NilAda16 bende 29.haftqdayım kabırgam sırtım belim derken birde kalça ağrısı başladı 2 gündür 🤨
HappyEnd-88 Emos07 Bugün 23. Haftama girmiş oldum. Bu iki haftadır mide yanması ve bel ağrısı çekiyorum bir de uykum çok geliyor ama uyumakta da güçlük çekiyorum 😅
ozgeozcan 29+3 haftalık oğlumla mide yanması bacaklarda kramp yüksek tansiyon ve aşırı kasık bel ağrısı 🤦🏻♀️ doğumla biter ancak bu şikayetler
limoncicegimFO NilAda16 29.haftaya yeni girdim ben de sırt ağrısı ve yan taraflarım sürekli yattığım için agriyor🥴
Taricat Emos07 karnımı tasiyamiyorum resmen 31+4 olduk halsizlik bir yana uyku hali var çok . Evde dahi yurusem belime popoma bacağıma kramp girmeye başlıyor ev işlerini bile yapamıyorum doğru dürüst 🥺
quneermoom 14+6 herşey çok şükür güzel ilerliyor sanki hiç hamile değilim bugüne kadar hiç kusamadim lakin son 10 gündür kabızlık sorunu yaşıyorum çok kötü bir durum kendimi çok şiş hissediyorum:(