Angel276250 Emos07 15 haftalığız biz artık 🥑🥰 hala ara ara kasık ve bel ağrılarım oluyor ama en büyük sorunum mide gazı 🥺 hala çözüm bulamadım afedersiniz sürekli geğirme hissi oluyor☹️ Bu soruna çözüm bulan varsa önerisi olan çok memnun olurum 🤗
Aaaysee Emos07 bizde 15 olduk 2.trimester çok rahat geçiyor masaAllah bir şikayetim yok hamile değil gibiyim 🧡
Aaaysee Angel276250 kız bu yüzden mi afedersin geğiriyorum bende hep 😂 yani aşırı rahatsız etmiyor ama yemeklerden sonra aksam bende de 3 4 gündür oluyor bu
Hed1203 Angel276250 ben 37+2 deyim, 8.haftamdan beri midemde gaz, yanma, geğirme Problemlerim devam ediyor 😂 artık alıştım. Yanma çok büyük problemdi o da azaldı geğirme hiç bitmiyor hele mideniz sıkıştıkça daha da çok olacak
ylzkara1 Zeynep_alya 16+2 yim. Hala çok şiddetli kusmalarım var ve bu hafta bel ağrılarım da başladı :/
Ay0-0 Aaaysee Angel276250 Bende aynı durumdayım 23+4 yanma ve geğirme isteği var. Ben de çözümü elma da bulanlardanım
Mine28 Aaaysee bende de rahat geçiyor kusmam hiç olmadı mesela sizde de aynı durum mevcut ama ben cinsiyeti öğrenemedim siz öğrenebildiniz mi
Angel276250 Aaaysee ya ben kahvaltı yapıyorum başlıyor akşama kadar öyleyim 🤦🏻♀️ Hele de su içince geğirdikçe bulantıyı tetikliyor. Bulantımı kesen tek şey de elma ama Amasya elması😂 hamilelikten önce ağzıma sürmezdim. Elmayı yiyince geğirince(özür dileyerek söylüyorum) rahatlıyorum. Bana iyi geliyor elma sen de deneyebilirsin 🥰
Tuba2949 Merve201119 Mrb bende 35 im. Geceleri yatarken özellikle sağa sola dönmede çok zorlanıyorum karın için kaslarım sanırım bıçak batması gibi acıyor. Doktorum ilk sezeryandaki yapışıklıklar da Bebek büyüdükçe ağrır demişti çok zor gerçekten. Ama sabır az kaldı
Aleynaerayy22 Emos07 30. Haftadayım bel ağrım oluyor hep otursam kalksam uzansam bile He bide nefes almakta biraz zorlanıyorum 😂 mide yanmalarım oluyor bazen ona bulantı ekleniyor sürünüp gidiyoruz
Remziye2121 Aleynaerayy22 bende 30+1 aynı durumdayım cnm bide uykusuzluk var sabaha kadar dunup doruyorum 🥰
baharalude Aleynaerayy22 "#p24878194 8+5 teyiz, benim de aşırı gaz sancım oluyor. En büyük şikayetim benim de :( Nexium içtiğim gün rahatlıyorum. Doktorum da yazdı, ama ben ilaç kullanmak taraftarı olmadığım için kullanmıyorum, keşke doğal bir çözümünü olsa
Aht___ Aleynaerayy22 bende 35+2 bel agrım var bacaklarım da çok agrıyor benim yanmam olmadı bebegim döndüğü için
Tubatgn Emos07 24 haftanın içindeyim 🤗 Bu aralar iyiyim tek sıkıntım, mide yanması onuda takviye besinler ile geçirmeye çalışıyorum 🌺
Mervecan1 Tubatgn gaz problemi goguslerime dokunamiyorum resmen acayip bı ağrı var. Ve hafif ara ara gelen kasık ağrıları bugün öğrendim ve yarın doktora gidicem Allah kısmet ederse
Meryem_79 10 +2 haftadayim yüzümde sivilcelenme var bide bel ağrısı başka şikayetim yok hamile değil gibi hissediyorum bende ama sivilceler canımı sıkmaya başladı
Zehrabbb Meryem_79 bende 10+2 deyim benimde sivilcelerim çok çoğaldı şuan kabak lifli sabın kullanıyorum tavsiye ederim doğal bi ürün ve çok işe yaradı
Semanur-51 Meryem_79 bende de vardı canım da bı sure sonra gidiyor oğlan çocuğunda genelde olur diyolar 😀
duygukaratas Meryem_79 o sivilceler ben ilk hamile kaldığım itibari ile var ve hala sivilcem var ergenlikte olmayan sivilce hamilelikte var kız bebek annenin güzelliğini alırmış öyle diyorlar benim de bir kızım olucak 24.3 haftalığız
merveiyd 20 haftalığım, mide yanması ve geğirme hissi çok fazla zorluyor beni 🤢 Onun dışında şükür bir şey yok, artık bebeğimi de hissediyorum bu çok güzel bi his ❤️
Asyaooo merveiyd 13 haftaligim bende de sürekli geyirme oluyor. Hergun iki tane 3 tane soda içiyorum iyimi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama onu içmeden rahatlayamiyorum.😔
Csmanl merveiyd ne zaman hissetmeye başladınız 16. Haftaya girdk bugün ama his olarak hareketi hala hissetmiyorum
NilAda16 Emos07 29 haftaya giriyoruz. Sağ kaburgalarım ağrıyor. Sırt ve bel ağrılarım gece beni uyutmayacak şekilde şiddetlenmeye başladı🥹
edakaba NilAda16 32. Haftadayim ayni donemde bende de sag kaburga bolgesinde agri olmustu doktorum bobregimde büyüme oldugunu takipte kalacagimizi soyledi bazi gebeliklerle olabiliyormus takip surecini ihmal etmemenizi öneririm
Meerve-um NilAda16 ben de 20. Haftadayım 2 haftadır benimde sağ kaburgam ve aynı hizada sağda belimde bir ağrı var bıçak saplanır gibi hiç geçmiyor 2 adım atıp yürüyemiyorum ağırlarım başlıyor hemen
Rukiye24 Emos07 26+2 yim sebebini çözemediğim şekilde 1 haftadır kuyruk sokumum ağrıyor sağ kalçamdan abacağıma kadar hiç bir şekilde yürürken sağa destekleyemiyorum eğilip kalkamıyorum
Dimplebubu Rukiye24 +1 de ben 21+3 deyim . Sol kalçamdan ayağıma kadar çekme ve batma yaşıyorum mrda çekildim şuan parol ve magnezyum haricinde birşey yapamayız . Daha kötüleşirse fizik tedavi yaparız dedi ama her adımımda canım yanıyor
ilknur8484 Rukiye24 benimde öyle asla azalmıyor. 26. Haftadayiz geçen hafta Magnezyum ve kalsiyum verdi doktorum ama galiba doğuma kadar devamiz böyle
Rukiye24 ilknur8484 [silindi] Asmrr MaviDeranHazal 2cocukluhayatamerhaba Dimplebubu Kızlar hepimiz aynı sorundan müzdaribiz bir arkadaş buraya etiketlediklerimden biri geçti yazmış kaçıncı haftada geçti acaba şuan magnezyum kullanıyorum 4 5 gündür bu ağrı tutulma ani kramp hareket ederken batma gibi oluyor. Kız bebek aranızda cinsiyet soranlarda olmuş. Sizlerin cinsiyet nedir alakalı bişey mi bilmiyorum. Ben çok zayıftım 40 kilo başladım gebeliğime 3. Aydan sonra 9 kilo aldım 3 ayda 26+2 bilmiyorum bu da etkilermi birden vucüt taşımakta zorlanıyr olabilir mi